Европейският вицешампион във вдигането на тежести – Карлос Насар, се

...
Европейският вицешампион във вдигането на тежести – Карлос Насар, се
Коментари Харесай

Насар: Отказах лесно офертата на Катар, искам да остана в България

Европейският вицешампион във повдигането на тежести – Карлос Насар, се завърна от албанската столица Тирана и разяснява представянето си на континенталния конгрес.

Насар показа, че върхът при юношите не му е приоритет, защото го е подобрявал много пъти на подготовка. 18-годишният щангист съобщи и че е отказал елементарно офертата от Катар, тъй като желае да остане в България.

„ 50/50 е обстановката, тъй като не съумях да изпълня категорията, само че май доминира разочарованието, че останах втори. Световният първенец Антонио Пицолато ми сподели, че идващите надпревари няма да са му лесни, знае го. Не бях доста покрай купата, имах много пречки. На Световното в Колумбия се надявам на по-добри резултати “, стартира Насар.

„ Световният връх за юноши на подготовка съм го подобрявал доста пъти. Офертата на Катар изобщо не ми повлия, течеше обикновено подготовката. Не ми беше мъчно да откажа офертата на Катар. Израснал съм тук и считам да остана “.

„ Контузия имам, това е спънката ми. А също и не съумях да изпълня категорията, бях много по-лек от другите “.

„ Предстои ми Световно за мъже. Засега съм удовлетворен от федерацията и министерството. Някои кавги, които се случват не са окей, само че ще минем и през това “, приключи Насар.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР