Европейският шампион под 21-годишна възраст Аарон Хил изненадващо победи шесткратния

...
Европейският шампион под 21-годишна възраст Аарон Хил изненадващо победи шесткратния
Коментари Харесай

Рони О'Съливан изненадващо отпадна от тийнейджър

Европейският първенец под 21-годишна възраст Аарон Хил изненадващо победи шесткратния международен първенец Рони О'Съливан с 5:4 в Европейския Мастърс. 18-годишният дебютант при експертите към този момент е в трети кръг на втория ранкинг шампионат за сезона, а другояче предходната акция в Shoot Out той изигра първия си ефирен мач, когато надделя Кайрън Уилсън.

Рони изигра първия си дуел откогато подвигна шестата си международна купа в " Крусибъл ", само че стартира новата акция с проваляне. При 4:4 той можеше и да завоюва дуела, само че величествен флук даде старт на печелившия брейк от 78 точки на младежа (при 28-6 за Ракетата към момента). Общо Хил направи брейкове от 74, 52 и 78, а О'Съливан се регистрира с 64 и 58 в шестия фрейм, както и сенчъри от 102 в седмия.



" Имах своите шансове и когато човек не се възползва от тях, такива неща могат да се случат. В решителния фрейм шансът не беше на моя страна, тъй като имаше някои флукове, само че съперникът се показа на много положително равнище ", бе сбитият коментар на Рони.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР