Европейският шампион по вдигане на тежести Христо Христов се прибра

...
Европейският шампион по вдигане на тежести Христо Христов се прибра
Коментари Харесай

Христо Христов на родна земя: Пет месеца седяхме без заплати

Европейският първенец по повдигане на тежести Христо Христов се прибра през днешния ден на родна земя. На летище София варненецът бе прям и разкри какви проблеми са имали щангистите в националния ни тим.

„ Беше предстоящо да стана първи, защото имахме постоянна подготовка, тъй че беше предстоящо да  вземе златния опит. Дали по време на последния опит на грузинеца си мислех, че няма да чуя българския химн на стълбичката? Ами след една неточност от моя страна, да доставя някой да взема решение купата със своя опит, да, помислих си го. Дай Боже, с новия Управителен съвет и новия ни президент, тъй като със остарелия нещата не се получават, няма какво да се кривим, нищо не е като хората сега, и дай боже, всичко да се оправи и да захапем с новото управление “, сподели Христо Христов пред Sportal.bg.

„ Аз отношение имам единствено с треньорите като играч, със настоящия президент нямам никакви връзки, просто тъй като сме разочаровани като състезатели. Не получихме това, което заслужавахме, дано в този момент да не встъпвам в детайлности, само че имахме проблеми с пътуването за Албания. Там пък не получихме командировъчните, които се поставят на състезатели. Отделно нищо не беше като хората, не знам до каква степен сте чували, само че пет месеца седяхме без заплати. Успяхме обаче по някакъв метод, с помощта на треньорите, да продължим да упражняваме. Иначе кой естествен човек, ще работи, в случай че не получи пет месеца заплата “, сподели още Христо Христов.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР