Европейският съюз трябва да се ангажира с Китай, въпреки съществуващите

...
Европейският съюз трябва да се ангажира с Китай, въпреки съществуващите
Коментари Харесай

Берлин: Прекъсването на връзката от Китай би било погрешен ход

Европейският съюз би трябвало да се ангажира с Китай, макар съществуващите разлики, вместо да избере по-изолационистки метод, съобщи външният министър на Германия Хайко Маас, съобщи БГНЕС.
" В Европейски Съюз ние описвахме като сътрудник, съперник и систематичен противник по едно и също време ", сподели той преди виртуалната среща с китайския си сътрудник Уанг Йи.
 Германия възнамерява евакуиране на войските от Афганистан от 4 юли Германия възнамерява евакуиране на войските от Афганистан от 4 юли
Германското министерство на защитата съобщи, че възнамерява да изтегли войските си от Афганистан при започване на юли, откакто Съединени американски щати оповестиха п...
Във всички тези три измерения се нуждаем от мощни, устойчиви информационни канали с Пекин. Прекъсването на връзката е неправилно решение, цитира думите му организация Ройтерс.
Предупреждението на Берлин против спиране на връзките е в сходство с дългогодишната позиция на Пекин против разединяването сред нациите, в това число с Китай, макар взаимните разлики.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР