Европейският съюз ще удължи отново икономическите си санкции срещу Русия

...
Европейският съюз ще удължи отново икономическите си санкции срещу Русия
Коментари Харесай

ЕС запазва санкциите си срещу Русия

Европейският съюз ще удължи още веднъж икономическите си наказания против Русия поради хипотетичната й поддръжка за проруските бунтовници в Източна Украйна, съобщи през днешния ден висшият представител на Европейски Съюз за външната политика и сигурността Федерика Могерини, съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки Агенция Франс Прес.

Европейците упорстват за цялостно съблюдаване на постигнатите през 2015 година в Минск договорености за преустановяване на боевете, преди да анулират глобите си. Длъжна съм да установявам, че няма действителен прогрес в използването на договореностите, което ме кара да мисля, че ще се вземе решение за удължение на настоящите наказания, съобщи Могерини на конференция в Люксембург. Придържайки се към политиката, призната след анексирането на Крим от Русия през март 2014 година, 28-те удължиха през днешния ден с една година глобите, забраняващи вложенията в Крим и вноса на кримски артикули в Европейски Съюз. Както и при новите наказания, разказани като дипломатически отговор на Европейски Съюз на противозаконното анексиране на Крим, промени в линията не се чакат и при икономическите наказателни ограничения против Русия, въведени през лятото на 2014 година

Те засягат близо 150 души, в това число доближени на съветския президент Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград,... към профила, фигуриращи в "черния лист " на Европейски Съюз, само че също банки, петролни компании и отбранителни предприятия в отговор на хипотетичната поддръжка на Москва за офанзивата на сепаратистките бунтовници в Източна Украйна, почнала през април 2014 година Въпросът ще бъде прегледан от европейските държавни и държавни ръководители на срещата им на 22 и 23 юни в Брюксел, поради това, че спорът, взел над 10 000 жертви за три години, тази пролет още веднъж се изостри.

Френският президент Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 година в град Амиен. Той е... към профила и немският канцлер Ангела Меркел Ангела Меркел - немски политик, канцлер на Федерална Република Германия. Родена на 17 юли 1954 година... към профила, чиито страни посредничиха за договореностите от Минск, както и Федерика Могерини, ще осведомят сътрудниците си за ситуацията на място. "Процедурата и наличието на решенията ни за глобите, свързани със обстановката в Украйна, не са се трансформирали. Страните членки вземат решение според от използването на съглашението от Минск ", означи ръководителката на европейската дипломация.

Дипломатически източник, изискал анонимност, към този момент сподели, че Франция и Германия считат да предлагат удължение на глобите, защото на място примирието не се съблюдава. Имаме време до 31 юли, когато изтича срокът на тези наказания, сподели Могерини и посочи, че страните в Европейски Съюз ще вземат публично решение след срещата на върха тази седмица.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР