Европейският съюз е колонизиран от немците. Моделът на управление на

...
Европейският съюз е колонизиран от немците. Моделът на управление на
Коментари Харесай

ЕС е колонизиран от немците, скочи Марин льо Пен

Европейският съюз е колонизиран от немците . Моделът на ръководство на Европейския съюз е властнически, работи със закани и шантаж, а икономическите и обществените резултати са пагубни.

Това разгласи водачът на френските националисти " Национален общ брой " Марин льо Пен в предаването " Лице в Лице " по bTV.

 Марин Льо Пен изяснява в България за нациите и свободата
Марин Льо Пен изяснява в България за нациите и свободата

Поканена е от Марешки и по отношение на избори за Европейски парламент следващата година

" Европейският съюз отслабва, желая да спася Европа - да върна силата ѝ, сигурността на нациите, които съставляват Европа и да основа съдружие сред страните, където свободно, по избор да вземат участие в планове, защитавайки ползите на народите си. Искам да се спре това заливане от мигранти и ние сами да решим дали желаеме да одобряваме хора, всеки самичък да взема решение за себе си, а това към този момент не е допустимо поради Европейската комисия ", разгласи водачът на френските националисти.

Според нея Европейският съюз е колонизиран от немците, всички длъжностни места в Съвета, в Комисията и в Парламента са колонизирани от немците.

 Марин льо Пен скастри Макрон за нападките му към Русия
Марин льо Пен скастри Макрон за нападките му към Русия

Според нея единствената опасност за Франция е ислямският фундаментализъм

" Какво вършат те - пазят своите ползи. Аз желая да пазя ползите на Франция, а господин Марешки тези на България. Това не би трябвало да ни не разрешава Германия да го вършим. Загубихме гърците, тъй като даже се извършва офанзива против тях. Г-н Макрон наскърбява хората в Европа, споделя им, че са луди. Европейски Съюз беше мир, в този момент виждам единствено спорове и икономическа война ", акцентира Льо Пен.

 Марешки усеща подем на патриотизма в България и Франция
Марешки усеща подем на патриотизма в България и Франция

Нямало по какъв начин патриотичната вълна да не се надигне

По думите й политиката на Европейски Съюз по отношение на мигрантите е нездравословна за страните членки.

Тя разяснява и Русия.

" Аз почитам Русия, считам, че Европа бърка, че се води Студена война против Русия. Всички имаме общия интерес да сътворяваме икономическа и стратегическа връзка с Русия, Русия не е заплаха. Не Русия пристигна във Франция да убива хора, а " Ислямска страна ". Аз желая да имам положителни взаимоотношения със Съединени американски щати, Русия, Китай или Индия, само че без да сме под властта на едни или други ", акцентира Льо Пен.

По-рано през днешния ден френският политик и европейските националисти поддържаха ВОЛЯ за евровота.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР