Европейският парламент (ЕП) препоръча на Европейската комисия да започне подготовка

...
Европейският парламент (ЕП) препоръча на Европейската комисия да започне подготовка
Коментари Харесай

ЕП иска европейска финансова полиция и разузнаване

Европейският парламент (ЕП) предложи на Европейската комисия да стартира подготовка за основаването на Европейската финансова полиция.

" Европейският парламент одобри във вторник подробна карта на придвижването към по-честно и дейно данъчно облагане, както и за битка с финансовите закононарушения ", се споделя в публично известие на Екологичен потенциал, оповестява БГНЕС. В него се акцентира, че евродепутатите биха желали да видят в деяние европейска финансова полиция и финансово разузнаване.

Препоръките, признати с 505 гласа „ за “ и 63 гласа „ срещу “ на пленарната сесия, бяха подготвяни повече от един месец от Специалния комитет по финансовите закононарушения към Европейския парламент.

Тези препоръки призовават Европейската комисия „ неотложно да стартира работа по предлагането за европейската финансова полиция и звеното за финансово разузнаване на Европейски Съюз “, се споделя в известието. Освен това, той предлага с ъздаването на световен данъчен орган в границите на Организация на обединените нации и прекратяването на даването на така наречен „ златни " визи и паспорти в Европейски Съюз.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР