Европейският клубен на най-високо ниво се завръща с големи дербита

...
Европейският клубен на най-високо ниво се завръща с големи дербита
Коментари Харесай

Голямо дерби в Серия А: Лацио - Ювентус, има ли път наобратно за бианконерите?

Европейският клубен на най-високо равнище се завръща с огромни дербита из Стария континент. След паузата за международните квалификации още веднъж насочваме взор към най-интригуващите мачове от топ шампионатите. А 13-ият кръг от италианската Серия А ни предлага няколко такива, измежду които този сред Лацио и (в събота – 20.11, от 19:00 часа българско време).

И двата тима са в неуверена форма и са отвън топ 4 във краткотрайното класиране - " орлите " на пета позиция с 21 пункта, а " остарялата госпожа " на осмо място с три точки по-малко. Така триумфът се явява еднообразно значим за упоритостите и на двата отбора. Букмейкърът предлага коефициент от 3,05 за триумф в интерес на домакините от Рим и надлежно от 2,40 за победа за досегашния хегемон в италианския шампионат - Ювентус. Равенството пък е оценено на 3,55.
Изненадващ прецизен резултат? 
Футболистите на Масимилиано Алегри започнаха да реализират по-добри резултати спрямо трагичното начало на сезона, само че към момента липсва нужното неизменност. За тях следва доста съществено тестване като посетител против равносилен противник - в последните пет мача двата отбора са си разделили по два триумфа, а една среща е приключила наедно. Най-често срещаният резултат от упоменатите пет дуели е 3:1 (два пъти в интерес на Лацио и един път за Ювентус). Коефициентът на за прецизен резултат 3:1 в интерес на " орлите " този път е 25,00, до момента в който за прецизен резултат 1:3 (в изгода на Юве) - 19,00.

" Милан " и " Интер " не се победиха в вманиачен мач с две дузпи
Отборите на Милан и Интер приключиха наедно 1:1 в мач от 12-тия кръг на италианската Серия А. " Нерадзурите " откриха резултата в 11-ата...

Много любопитен е фактът, че в цели шест следващи конфликта между тях от Серия А тези противници непроменяемо си означават попадения, без значение кой побеждава. Тенденцията започва от януари месец 2019 година. Коефициентът и този път да има гол/гол в техен дуел е 1,75 (съответно за това да не отбележат и двата отбора ставката е 2,25).
Ще валят ли голове на Лацио - Ювентус? 
За въпросните шест конфликта резултатността е извънредно висока и са вкарани цели 20 попадения, което прави приблизително по 3,3. Efbet предлага коефициент от 3,25 за това този път да има даже повече попадения - над 3,5, както и коефициент от 1,40 за надлежно под 3,5 гола в мача.

Голямото оръжие на римските " орли " в тази среща можеше да бъде техният нападател Чиро Имобиле. Италианецът вкарва в три следващи дуела за Лацио (и има пет попадения в последните седем дуела на тима), а също така е водещ голмайстор на Серия А досега с 10 гола. Той обаче няма да играе заради травма. Юве пък е без изявен изпълнител след напускането на Кристиано Роналдо и Пауло Дибала е най-резултатен за отбора в шампионата (с 3 гола). Коефициентът на efbet за това Дибала да вкара когато и да е в дуела е 3,20.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР