Европейският депутат и дългогодишен журналист Николай Бареков се завръща в

...
Европейският депутат и дългогодишен журналист Николай Бареков се завръща в
Коментари Харесай

Бареков се завръща в ефир с публицистично предаване

Европейският народен представител и дълготраен публицист Николай Бареков се завръща в телевизионния ефир на Евроком на 16 юни, оповестиха от малкия екран.
Тогава той ще започва авторското му политико-обзорно предаване. Заедно с него на екран ще се появи и ексдепутатът Димитър Байрактаров. Двамата ще разискват всяка седмица медийно неексплотирани тематики с публично значение.
Предаването ще се споделя " Бареков и Байрактаров без цензура ". То ще се излъчва всяка събота онлайн и ще бъде с дълготрайност 90 минути.
От Евроком оповестяват, че новият план ще показва забавни събеседници и журналистически следствия, свързани с корупцията по високите етажи и по общините. Ще има и открита линия със феновете, които е ефир ще могат да задават своите въпроси към Николай Бареков и някогашния народен представител Димитър Байрактаров.
В предаването ще има специфична графа, която ще бъде отдадена на най-важното от активността на Европейския парламент.
" Моята цел е новото ни предаване да покаже лицето на същинската и качествена публицистика и журналистика в България, което в последните години беше забравено. Бях почитател на предаването " Хайд парк ", което се излъчваше по една банкрутирала към този момент телевизия. Смятам да върна този образ, само че показвайки многото и разнообразни гледни точки, като заобикалям едностранните и целенасочени послания, които отправяха в студиото на към този момент несъщестуващото предаване. Наши посетители ще бъдат политици и общественици от всички парламентарно и непарламентарно показани партии. Ние ще отчитаме публичните настройки обективно, само че не очаквайте да бъдем " манифестация на говорещите глави ", съобщи Бареков в коментар на новия ефирен план.
Първото предаване ще бъде излъчено на 16 юни, събота, от 09.00 часа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР