Европейските страни са изправени пред недостиг на , който се

...
Европейските страни са изправени пред недостиг на , който се
Коментари Харесай

Ремдесивир изкупен от САЩ, няма за Европа

Европейските страни са изправени пред дефицит на, който се употребява за лекуване на COVID-19. Това се случва поради лимитираните доставки, защото огромни количества от лекарството, създадено от „ Gilead ", са продадени на американския пазар.
През юли тази година страните от Европейски Съюз и Обединеното кралство, които дружно имат население от към 500 милиона, предоставиха дози Ремдесивир на 30 000 пациенти.
 Ангел Кунчев: При повишаване на случаите на COVID-19 може да се вкарат нови ограничения Ангел Кунчев: При повишаване на случаите на COVID-19 може да се вкарат нови ограничения
При дълготрайно повишаване на инфектираните с ковид е допустимо да бъдат въведени нови ограничения, заяви за БНР основният държавен зд...
Съединени американски щати подписаха договорка с производителя „ Gilead “ за продажба на повече от 500 000 дози, по-голямата част от производството на компанията, през предишния месец.
" Има дефицит на Ремдесивир ", сподели Мартин Янсен, представител на холандското министерство на опазването на здравето, добавяйки, че въпреки всичко скоро се чакат нови доставки.
Доказано е, че антивирусното лекарство форсира възобновяване в най-тежките случаи на.
Ремдесивир и кортикостероидът Дексаметазон са единствените медикаменти, утвърдени в Европа за лекуване на ковид. И двете медикаменти са одобрявани от американския президент, който се лекува и с пробен коктейл с антитела.
 Бенатова цитира професор Витанов за ковид и предизвести: Подгряват ни за последващи ограничения Бенатова цитира професор Витанов за ковид и предизвести: Подгряват ни за последващи ограничения
Журналистката Миролюба Бенатова предизвести във фейсбук, че обществото е подготвяно за нови карантинни ограничения. Тя цитира изявление с матема...
Броят на приетите в болница в Европа се усилва, макар че в множеството страни той към момента е по-нисък, в сравнение с напролет.
" Поради възходящия брой пациенти, признати в лечебни заведения, търсенето на Ремдесивир нараства фрапантно ", сподели Янсен.
Полският министър на опазването на здравето Адам Ниедзелски съобщи, че лекарството не се предлага в някои лечебни заведения. Последната доставка на Ремдесивир за Полша дойде предишния петък.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР