Европейски специалисти по киберсигурност се събират утре на Международен форум

...
Европейски специалисти по киберсигурност се събират утре на Международен форум
Коментари Харесай

Европейски специалисти по киберсигурност се събират на Международен форум утре

Европейски експерти по киберсигурност се събират на следващия ден на Международен конгрес за киберсигурност във френския град Лил, в подтекста на съветската инвазия в Украйна, съобщи Франс прес.

Повече от 13 000 участници ще участват на тридневния конгрес, с цел да обсъдят последните развития в областта на киберзаплахите и най-хубавите способи за отбрана от тях, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Имаме сред 15 и 20 % повече изложители, към 550, и близо 500 лектори, в никакъв случай не сме имали толкоз доста " сподели пред Агенция Франс Прес Гийом Тисие, съорганизатор на форума.

На кръгла маса в сряда ще се съберат няколко висши военни, отговарящи за кибурсигурността, измежду които военачалник Дидие Тисер (Франция), полковник Рене Инос (Естония) и военачалник Карол Моленда (Полша), които ще обсъдят ролята на киберсигурността в споровете " с висока активност ".

Генерал Тисер ще взе участие също в кръгла маса за възходящата роля на Европейския съюз за киберсигурността, в компанията на еврокомисаря по готовността на Европа за цифровата епоха Маргрете Вестагер и на Оли Руту, заместник-генерален шеф на Европейската организация по защита.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР