Европейски пътища“ завежда искова молба за причинени неимуществени вреди от

...
Европейски пътища“ завежда искова молба за причинени неимуществени вреди от
Коментари Харесай

Европейски пътища съди водач на протестите в Белащица

„ Европейски пътища “ завежда искова молба за породени неимуществени вреди от деятеля на Инициативния комитет (ИК) „ Стоп на кариерата в Белащица “ Павел Гимишев, оповестиха от компанията в писмо до медиите. Ето цялостния му текст:

" На 3 февруари тази година изтече Договорът за концесията на кариерата „ Белащица- Юг “ и оттогава компанията „ Европейски пътища “ не добива никакъв неподвижен материал от находището, до момента в който концесията не бъде възобновена. В непосредственост до находището компанията е притежател на парцел, който се употребява като индустриална база. Там е ситуирана трошачно-сортировъчна машина за преправка на разнообразни типове фракции, които компанията употребява за ремонтите на редица пътно-строителни обекти от национално и локално значение. Оттам се извозват модифицирани материали, добити в границите на концесията, към основни поправки на пътната мрежа, в това число такива в област Пловдив като ремонтите на Кукленско шосе, на Околовръстното шосе, на пътя за Хасково, на направлението Плодовитово – Първомай – Асеновград и др. 

Благодарение на виновната работа през летните месеци на екипите на „ Европейски пътища “ хората и бизнесът в област Пловдив посрещат зимата с актуализирана пътна инфраструктура и с качествено ремонтирани, сигурни и комфортни пътища. 

На този декор в голям брой свои обществени и медийни изяви, както и с изявления и внушения в обществените мрежи деятелят на Инициативния комитет „ Стоп на кариерата в Белащица “ Павел Гимишев не стопира да твърди, че макар изтеклата концесия, „ Европейски пътища “ добива материал в кариерата, което изрично не дава отговор на истината.

Чрез тези свои дейности Павел Гимишев злепоставя компанията, нанася й вреди и манипулират обществото.

„ Европейски пътища “ е измежду най-големите пътно-строителни компании в България с дългогодишни обичаи и с имидж на благонадежден сътрудник на страната, бизнеса и жителите. Тя е измежду сериозните работодатели в района и е ангажирана с редица локални дела, които подкрепят развиването на средата и усъвършенстват качеството на живот в област Пловдив. Хората в района  на Пловдив и Пазарджик ще разчитат на нея и за зимното разчистване на републиканската пътна мрежа в идващите месеци. 

Затова компанията подхваща съответните законови ограничения в отбрана на положителното си име и известност си в обществото. "

 

 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР