Европейски държави разхлабват постепенно мерките срещу коронавируса. Съединените щати предлагат

...
Европейски държави разхлабват постепенно мерките срещу коронавируса. Съединените щати предлагат
Коментари Харесай

В Европа разхлабват постепенно мерките срещу COVID-19

Европейски страни разхлабват последователно ограниченията против ковид. Съединените щати оферират световно съдействие, с цел да се обезпечат ваксини за всички.
Англия ще стартира да излиза от карантината както е планувано от идващия понеделник, заяви министър председателят Борис Джонсън. Ще отворят кръчмите и заведенията за хранене с външни елементи, дружно с магазините за артикули не от първа нужда, спортните зали и фризьорските салони.
По думите на Джонсън държавното управление разисква и разновидността за "ваксинационни документи " като метод за безвредно отваряне на нощните клубове и връщане към всеобщи събития. Пробите ще стартират в средата на април.
Унгария също ще стартира поетапно облекчение на ограниченията против ковид до дни, разгласи държавното управление.
Подобна мярка подхваща и Дания - там отварят фризьорските салони и салоните за хубост, само че клиентите би трябвало да имат уверение за имунизиране.
Държавният секретар на Съединените щати Антъни Блинкън пък даде обещание Вашингтон да си сътрудничи с сътрудници от целия свят за производството на ваксини против COVID-19, с цел да се обезпечат задоволително за всички страни.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР