Европейската сватба на бившия модел София Ричи и звукозапиския директор

...
Европейската сватба на бившия модел София Ричи и звукозапиския директор
Коментари Харесай

Тоалетите от сватбата на София Ричи Грейндж - изгряващото модно момиче, което трябва да се наблюдава

Европейската женитба на някогашния модел София Ричи и звукозапиския шеф Елиът Грейндж е една от най-обсъжданите тематики тази пролет. На 22 април двамата подписаха брак в Хотел " du Cap-Eden-Roc " в Антиб, Южна Франция. Свидетели бяха членовете на фамилиите им и близки другари, измежду които актрисата Камерън Диас и реалити звездата Парис Хилтън.

Както можете да си визиите, сватбената рокля на Ричи и тоалетите ѝ през цялата седмица не отстъпваха по нищо на лукса и класата, наложителни за звезда от нейния сан.

 София Ричи Грейндж и Елиът Грейндж, женитба, младоженци

Преди да скочим към стилните елементи от сватбата, дано си напомним коя е София Ричи. Тя е щерка на американския темп енд блус артист Лайнъл Ричи. Майка ѝ е телевизионното лице Никол Ричи. 24-годишната София е най-известна с изявите си като модел в акции на редица огромни марки като Tommy Hilfiger, Michael Kors и adidas. През 2016 година тя и Джъстин Бийбър се срещаха за към месец, когато поп музикантът беше в една от " паузите " на връзката си със Селена Гомес.

Разказахме малко за булката, в реда на нещата е и за младоженеца. Елиът Грейндж е звукозаписен шеф. Британецът е създател и сегашен основен изпълнителен шеф на звукозаписния лейбъл 10K Projects. Компанията съставлява хип-хоп и рап реализатори като Трипи Ред, 6ix9ine и Иан Диор. 29-годишният Елиът има музикални корени. Баща му Сър Лушън Грейднж е ръководещ шеф на Universal Music Group и е работил с Елтън Джон, The Rolling Stones, Ейми Уайнхаус, Риана и Кейти Пери.През годините Лушън Грейднж и Лайнъл Ричи си партнират за разнообразни музикални планове и стават другари. София и Елиът в действителност са се срещнали много години, преди да стартират да се срещат като двойка.

Малко след звездната женитба медиите, профилирани в модата, описват елементи за подготовката на тоалетите на булката. На фокус са няколко визии на София Ричи по време на сватбените тържества.

 София Ричи Грейндж, женитба, тоалети Chanel

Според Vogue няколко седмици преди сватбата си Ричи посещава салоните на Chanel Haute Couture в Париж за последните си проби. С нея са актуалната ѝ свекърва лейди Каролин Грейндж и най-хубавата ѝ другарка Али Мелър.

„ Винаги съм си представяла огромна женитба и рокля като на принцеса, само че с порасването осъзнах, че желая нещо малко по-просто “, описа Ричи пред Vogue. „ Може би " просто " не е точната дума, тъй като роклята ми несъмнено не е елементарна. “

Изработката на роклята на Ричи сигурно не е била за подценяване. Директорът за хубост на козметичния бранд Nudestix избира желан модел рокля на Chanel с преливащи се бели пайети и кръстосано деколте, въодушевен от сбирката на френската фешън къща есен/зима 2023. А Ричи прибавя сантиментални елементи - буквите „ S “ и " Е " и датата на сватбата, бродирани в тъканта на външната част.



Освен булчинската си рокля, някогашният модел носи още 2 тоалета на Chanel за тържествата, а във визиите си от други марки през останалите дни от седмицата тя въпреки всичко включва чанти на Channel. За репетиционната си вечеря Ричи избира модел с мъниста с дълъг ръкав.

„ Страхувам се да се движа, тъй като не желая да съсипя нито едно мънисто “, показа Ричи преди сватбения си ден.

И най-после, само че не на последно място, тя се преоблече в мини рокля за афтър празненството. Елегантният модел включва емблематичния 3D флорален подробност - камелията на Chanel. Визията е въодушевена от Клаудия Шифър, дефилираща по време на фешън шоу през 1993 година

 София Ричи Грейндж женитба, Клауфия Шифър

Самата Шифър поздрави София Ричи за избора в коментар под фотография в Instagram.

Преди огромния ден, Ричи сътвори първото си видео в TikTok, като преди този момент изиска присъединяване на феновете при избора на предсватбеното ѝ облекло. Светската персона носи още рокли на марките Proenza и Khaite за тържествата.

Ill never get over this… now off to my honeymoon
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР