Европейската столица на културата Пловдив е домакин на множество събития,

...
Европейската столица на културата Пловдив е домакин на множество събития,
Коментари Харесай

Тазгодишният конкурс Мис Пловдив 2019 търси естествени дами

Европейската столица на културата Пловдив е хазаин на голям брой събития, концерти и шоу стратегии, наред с това е и състезанието мис Пловдив 2019.

 

 

Тази година самодейността за реализирането му пое новосъздадената организация Топ Моделс. Идеята се управлява от девиза " Естественото е друго ", с нова сила, ексцентричен сюжет за подготовка ще се изгражда сложна оценка включваща визия,умения и гении. Победителката в шампионата за фитнес модели към Световната Фитнес Федерация (WFF) предходната година и певица Никол Стоянова NIKKA менажира плана и събира съидейници.

Кастингът е тази неделя на 7 април от 16: 00 във водещият нощен клуб Сикретс в Пловдив самия конкурс е плануван за 6 юни.Одобрените участнички ще получат професионални фото сесии и видео клипове предопределени за Интернет гласоподаване, което ще започва месец преди шоуто. За награди освен спомени и страсти Топ Моделс дават обещание присъединяване на интернационалния конкурс Мис Балкани 2019, награди за над 5000 лева плюс оферти за участия и кариера.

С продуцира нето на телевизионният артикул и физическата форма на моделите се ангажира неостаряващият плейбой и фитнес икона Кирил Вълчев Скалата. За най-хубавите фрагменти, вести и вълнуващи моменти ще следи HOT ARENA. 

 

Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР