Европейската шампионка по кикбокс Кристина Николова застана пред камерата на

...
Европейската шампионка по кикбокс Кристина Николова застана пред камерата на
Коментари Харесай

Кристина Николова: Европейската купа ще бъде уникално състезание, трябва да вземем първите места

Европейската шампионка по кикбокс Кристина Николова застана пред камерата на Gong.bg дни преди старта на Европейската купа в Пловдив. Надпреварата ще се организира от 18 до 21 април.

„ Занимавам се с кикбокс от 14 години. Когато бях във втори клас пробвах, направих пробна подготовка, хареса ми и се възпламених. Най-силните ми страни са, че всякога излизам със сърце и постоянно на 100% с извънредно доста храброст. Трябва да поработя върху това, че от време на време доста се нервирам. Това не играе добра роля по време на мач и съревнование. Нещата не протичат добре, когато не се мисли, а съм подложена на стрес ”, показа състезателката на „ Стар тийм ”.

„ Стар тийм е номер1. В последните няколко години на интернационалните, европейските и международните шампионати ние превъзхождаме всичко. С всяка минала година ние сме с все по-добри резултати, за което съм доста горда. В това включвам всички възрастови групи. Мога да кажа, че сега тимът е прелестен ”, сподели още тя.

„ Най-ценното му отличие е международната купа от предходната година. За това бленувам от момента, в който започнах да упражнявам и в този момент когато е в ръцете ми съм извънредно щастлива. ”

„ Целите са като за всяко едно съревнование. Трябва да се състезаваме, да се бием и да вземем първите места. Както за себе си, по този начин за тима, по този начин и за дечицата, които аз упражнявам. Очакванията ми за надпреварата са много високи. Сигурна съм, че ще бъде неповторимо, ще бъде доста друго. Със сигурност ще бъде по-трудно да се състезавам пред родна аудитория. Подготовката протича по един и същи метод, без значение какво е шампионата. Всеки път се готвим по един и същи метод ”, добави 22-годишната Николова.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР