Европейската шампионка на 400 м от открито от 2006 г.

...
Европейската шампионка на 400 м от открито от 2006 г.
Коментари Харесай

Ваня Стамболова ще тренира деца

Европейската шампионка на 400 м от намерено от 2006 година Ваня Стамболова ще се насочи към треньорска активност. Лекоатлетката има желание да работи с деца, на които да съобщи своя опит.

Преди година Стамболова откри собствен клуб в София. Сега обаче тя е решила да трансферира активността си в родната Варна. През студените месеци тя ще работи във физкултурния салон на локално учебно заведение. Амбицията ѝ обаче е да организира тренировки навън, а Варна разполага с добра материална база за това.

Стамболова към момента не се е отказала от дейната си спортна кариера, само че по-рядко се връща на пистата за надпревари. Именно дългогодишната ѝ кариера и умората е една от причинитетя да се насочи към треньорската активност.

Освен европейска купа от 2006 година, Стамболова има в сбирката си сребърен орден от международното състезание в зала през същата година.

През 2010 година печели бронзов орден на международното състезание по лека атлетика в зала в Доха, Катар на 400 м безпрепятствено тичане и сребърен на 400 м с трудности на европейското състезание навън в Барселона.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР