Европейската прокуратура съобщи, че нейните представители в Милано са иззели

...
Европейската прокуратура съобщи, че нейните представители в Милано са иззели
Коментари Харесай

Европейската прокуратура уличи в злоупотреби още един евродепутат

Европейската прокуратура заяви, че нейните представители в Милано са иззели над 170 000 евро от евродепутатката Стефания Дзамбели от групата " Идентичност и народна власт ", както и от четирима от нейните помощници. Действията са били подхванати по следствие на вероятни машинация с депутатски надбавки.

Разследването е осъществено от чиновници на италианската финансова полиция в Бреша по подозрения за машинация, нанасяща щета на бюджета на Европейски Съюз, във връзка с възнагражденията на четиримата парламентарни сътрудници, наети в Италия. Данните сочат, че четиримата чиновници не са правили или са правили отчасти присъщите действия, като погрешно са отчитали активността си пред Европейския парламент. Те са декларирали просветителни и професионални умения, които не имат, се добавя в известието.

Предполага се, че Дзамбели също се е облагодетелствала по този случай. Приблизителните вреди за бюджета на Европейски Съюз се правят оценка на 172 148,82 евро. Отбелязва се, че казусът ще бъде предаден на съд.

Следвайте ни във,и
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР