Европейската прокуратура съобщи, че нейните представители в Милано са иззели

...
Европейската прокуратура съобщи, че нейните представители в Милано са иззели
Коментари Харесай

Европейската прокуратура уличи в злоупотреби още един евродепутат

Европейската прокуратура заяви, че нейните представители в Милано са иззели над 170 000 евро от евродепутатката Стефания Дзамбели от групата " Идентичност и народна власт ", както и от четирима от нейните помощници. Действията са били подхванати по следствие на вероятни машинация с депутатски надбавки, заяви Българска телеграфна агенция.

Разследването е осъществено от чиновници на италианската финансова полиция в Бреша по подозрения за машинация, нанасяща щета на бюджета на Европейски Съюз, във връзка с възнагражденията на четиримата парламентарни сътрудници, наети в Италия. Данните сочат, че четиримата чиновници не са правили или са правили отчасти присъщите действия, като погрешно са отчитали активността си пред Европейския парламент. Те са декларирали просветителни и професионални умения, които не имат, се добавя в известието.

Предполага се, че Дзамбели също се е облагодетелствала по този случай. Приблизителните вреди за бюджета на Европейски Съюз се правят оценка на 172 148,82 евро. Отбелязва се, че казусът ще бъде предаден на съд.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР