Европейската прокуратура е изискала от министерството на регионалното развитие и

...
Европейската прокуратура е изискала от министерството на регионалното развитие и
Коментари Харесай

Шишков: Европейската прокуратура проверява ремонта на столичната улица Граф Игнатиев

Европейската прокуратура е изискала от министерството на районното развиване и благоустройството цялата документи по формираната инспекция на ремонта на столичната улица " Граф Игнатиев ". Това обяни в ефира на регионалният министър арх. Иван Шишков. Проверката на европейските прокурори е почнала преди месец и половина - два, посочи той.

" Направихме инспекции по отношение на заплащането на европейските средства, които би трябвало да бъдат изплатени на Столична община. Знаете, че резултатите на част от тези инспекции не бяха положителни - да вземем за пример, кръстовището с ул. " Иван Шишман ", има и пропадания тук-там. Проверките на европейската прокуратура са свързани с метода, по който са изразходвани и ще бъдат изразходвани европейските средства – по какъв начин е осъществен ремонтът и дали са спазени всички правила ", разясни той.

В момента Министерство на регионалното развитие и Столична община работят по ограничения за премахване на проблемите при ремонта на центъра на София. Министър Шишков подсети, че ремонтните действия към момента са в гаранция и строителите могат да възстановят пропуските.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР