Европейската квалификация между отборите на Англия и Италия тази вечер

...
Европейската квалификация между отборите на Англия и Италия тази вечер
Коментари Харесай

На Уембли затягат мерките за Англия - Италия след атентата в Брюксел

Европейската подготовка сред тимовете на Англия и Италия довечера на стадион " Уембли " ще се организира при засилени ограничения за сигурност предвид на терористичния акт през вчерашния ден вечерта в Брюксел, при който бяха убити двама последователи на Швеция, осведоми Скай Спорт.

Припомняме ви, че във вторник, който във видеосъобщение признава, че е член на " Ислямска страна ". Терористичният акт стана причина и за прекратяването на евроквалификация сред Белгия и Швеция, която се организираше на стадион " Крал Бодуен ".

Тази заран се появи информация, че.

На фона на тази покруса в белгийската столица в Лондон подсигуряват, че тамошните управляващи имат опит в оправянето с " широкомащабни събития " и е въведен еластичен проект за " понижаване на вероятността от закононарушения ".

" Нашите чиновници имат опит в оправянето с широкомащабни събития, свързани с публичния ред и има въведен еластичен проект за понижаване на вероятността от закононарушения и вълнения и обезпечаване на навременна реакция при всевъзможни зародили произшествия ", сподели основният детектив контрольор Гaри Паркър.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР