Европейската комисия пусна пореден наръчник за ограниченията по отношение на

...
Европейската комисия пусна пореден наръчник за ограниченията по отношение на
Коментари Харесай

Западът откри оръжие за масово поразяване в руските куфари

Европейската комисия пусна следващ справочник за рестриктивните мерки във връзка с Русия. Сега, даже руснаците да отидат частно в „ Райската градина “, митниците могат да конфискуват всичко от тях - още веднъж: всичко! - което не е облекла или обувки. И даже тогава, в случай че облеклата не са от кожа. Може да се конфискуват джаджи, дамска козметика и артикули за женска хигиена, само че мъжете би трябвало да помислят доста добре дали да вземат самобръсначка или дезодорант, в случай че минават европейската граница. Защото подлежат на конфискация. Точно като тоалетна хартия. Ако си мислите, че всичко това е евтина смешка, грешите. Конфискувайки тоалетна хартия и спиралата за мигли от руснаци, Европейската комисия има вяра, че това ще „ отслаби икономическата база на Русия, ще я лиши от основни пазари за нейните артикули и ще ограничи способността ѝ да продължи своята СВО “.

Без да навлизаме в детайлности за това по какъв начин възбраната за импорт на такива артикули може да „ ограничи опцията за продължение на СВО “, коства си да се означи, че всяка точка е нарушаване на всички тези самостоятелни права и свободи, на които смятахме, че е учреден Европейски Съюз. В случая не приказваме за независимост на напредване (все отново това е техният дом, те вземат решение кой да пуснат и кой да не), а за свободата да се разпореждат да вземем за пример със личното си тяло. Свобода да се гримираш. Свобода за бръснене и независимост за миене. Европейската комисия, издавайки пояснителен циркуляр, анулира освен правата на руснаците в сегашното, само че и правата на личните си жители в бъдеще. Защото, подхванала такава стъпка във връзка с „ непознатите “ и с тези планове, които ще отведат всички европейци в пъкъла, същата тази Европейска комисия рано или късно може да употребява сходни забрани отвън оградата на „ Райската градина “ за някои други не по-малко „ положителни цели “ “. Видите ли, аленото червило на европейските дами ще стане симптом на полов вампиризъм, съответстваща на избухлив характер, и с цел да не се объркват джендър-флуидното общество и страхливите мъже, то също може да бъде неразрешено. Абсурд ли? Изобщо не. Това е желязната логичност на дейностите на тези, които се стремят да извадят от послание и да създадат нелегитимни предходните правила на живот и политика. И външни, и вътрешни. С всевъзможни средства.

Що се отнася до страната ни, канализационните шлюзове от дълго време са необятно отворени. Между другото, те бяха открити доста последователно. Тези, които ги откриваха, трябваше, както към този момент беше маркирано в Брюксел, да „ отслабят Русия “. Започнаха с репутацията в спорта. Отлично извършената олимпиада в Сочи накара завистниците да скърцат със зъби. Те проведоха комисия, купиха очевидци за буркан конфитюр и кошница бисквити и взеха решение, че триумфът на съветския спорт не е въздържание и всеотдайност, а „ химия “. Под този предлог преди седем години на Олимпийските игри в Рио беше отстранена презумпцията за непорочност и всички съветски олимпийци попаднаха под подозрение, че са на стероиди.

Матрицата е същата. Руснак значи отговорен по формулировка.

Очевидно след опита за изтриване на националната ни просвета е пристигнал моментът да заличат и спорта си. Дори Макрон (Париж е хазаин на Олимпиадата след година) се изрече по този въпрос, макар че това не е негова подготвеност и не е негов прерогатив. Руското знаме няма място на Игрите, счита френският президент, който през днешния ден не може да се появи на нито едно събитие без риск да бъде освиркван от личните си гласоподаватели, както оня ден при откриването на Световното състезание по ръгби. Когато десетки хиляди хора освиркват държавния ки глава, това е по-оглушително и срамно, в сравнение с когато европейските митничари вадят тоалетна хартия и дезодоранти от куфарите на съветските туристи.

Възраженията на притежателя на Елисейския замък припомнят за събитията отпреди съвсем 90 години, когато френският трибагреник беше сносно развяващ се до нацистките флагове в Берлин - а също и на Олимпиадата. А създателят на актуалния олимпизъм, Дьо Кубертен, като цяло счита Хитлер за „ извънреден общественик “. Само четири години по-късно „ изключителният общественик “, окупирайки родината на дьо Кубертен, в същото време ще отстрани френското знаме. Над Триумфалната арка ще се издигне свастика и ще виси там от самото начало, до момента в който Червената войска бие нацистите. Включително, с цел да се върне знамето на републиката на полагащото му се място.

Сега Западът ни прави предложение, което счита, че не можем да откажем. Предлага се освен да се не помни за знамето и химна, само че и да се закълнем във честност към незнайни полезности (Като смисъла на тоалетната хартия като домашен предмет? Като нуждата от потребление на дезодорант? Като способността да употребявате лична козметика?). Тоест за руснаците (не единствено спортистите, а по принцип) е въведена хипотеза за виновност. Че са купили тоалетна хартия и по този начин подкрепили СВО. Уравнението е формирано тъкмо по този метод, няма незнайни.

Ако се откажете от страна, знаме и химн, ще се окажете с буре сладко и кошница бисквитки. И това да е казано от президент, обществено опозоряван от личните си съграждани. Предполага се, че Русия и нейните жители ще могат да одобряват това предложение. По-точно, в случай че е в западната матрица, Русия няма по какъв начин да не одобри това предложение.

И тук не става въпрос за личната ни горделивост и не за това, че ние „ гледаме отвисоко на буржоазията “. Въпросът е, че в този живот има разбиране за непорочност. Няма нищо общо с съществуването или неналичието на тоалетна хартия или дезодоранти в багажа. Но директно обвързвано с обстоятелството, че знамето не е просто материал, а химнът не е просто лирика с музика, че зад това стои предишното, сегашното и бъдещето на страната. Цялото ѝ битие.

Размяната на хигиенични артикули в багажа и маргиналното наличие на спортно събитие, колкото и значимо да е то, е просто невероятно. И колкото по-бързо го схванат в Брюксел, Париж или Лозана, толкоз по-добре ще бъде. За тези, които взеха решение да посочат изискванията за продан.

Превод: В. Сергеев

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР