Европейската комисия почете днес с минута мълчание навършването на първата

...
Европейската комисия почете днес с минута мълчание навършването на първата
Коментари Харесай

ЕК почете паметта и годишнината от убийството на журналиста Ян Куциак

Европейската комисия уважи през днешния ден с минута безмълвие навършването на първата годишнина от убийството на словашкия проверяващ публицист Ян Куциак и неговата избраница, оповестява " Би Нюз ".

``
реклама

Комисията прикани за бързо привършване на следствието на убийството и за изправяне на виновниците пред правораздаването. Европейска комисия не е не запомнила това закононарушение, което осъжда допустимо най-решително. Европа е международното средище на демокрацията и върховенството на закона. Журналистите са носеща стена на нашето общество. Всички страни би трябвало да създадат всичко по силите си, с цел да ги защитят, съобщи представител на комисията. Убийството на Куциак се свързва с незавършеното му следствие за корупция в словашкото държавно управление. Според събраните от Куциак приживе данни е открита връзка сред държавните среди и италианската мафия, злоупотребявали със средства от Европейски Съюз за земеделие.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
-->
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР