Европейската комисия обяви, че плащанията по помощта за развитие за

...
Европейската комисия обяви, че плащанията по помощта за развитие за
Коментари Харесай

Европейската комисия се отказва от замразяване на помощта за палестинците

Европейската комисия разгласи, че заплащанията по помощта за развиване за палестинците няма да бъдат замразени, с което непосредствено опроверга изказването на един от високопоставените си чиновници през вчерашния ден, съобщи Ройтерс.

Еврокомисията уточни, че стартира обзор на помощта си за Палестина след офанзивата на " Хамас " против Израел през уикенда.

" Междувременно, защото няма планувани заплащания, няма да има и спрени заплащания ", сподели в изказване Европейска комисия.

По-рано през днешния ден еврокомисарят за съседството и разширението, Оливер Вархей, сподели в обществената мрежа " Екс " (доскоро " Туитър " ), че Еврокомисията подлага на обзор цялата си помощ за развиване за палестинците.

" Всички заплащания ще бъдат неотложно замразени ", сподели той.
Разминаването н позициите  сред комисарите в Европейската комисия стана още по-видимо след изявление на еврокомчисаря по ръководство на рецесии Янез Ленарчич, съобщи Ройтерс. Той уточни, че изрично осъжда нападението, само че " е неотложно да се отбрани цивилното население. "

" Хуманитарната помощ на Европейски Съюз за нуждаещите се палестинци ще продължи толкоз дълго, колкото е належащо ", съобщи той в обществените мрежи.

Инфо: Българска телеграфна агенция

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР