Европейската комисия (ЕК) смята, че санкциите на ЕС щепотопят руската

...
Европейската комисия (ЕК) смята, че санкциите на ЕС щепотопят руската
Коментари Харесай

Фон дер Лайен в Давос: Санкциите на ЕС ще потопят руската икономика в рецесия за десетилетия

Европейската комисия (ЕК) счита, че глобите на Европейски Съюз ще " потопят съветската стопанска система в криза за десетилетия ". Това съобщи ръководителят на Европейска комисия Урсула фон дер Лайен на Световния стопански конгрес (СИФ) в Давос.

" Налагаме най-строгите наказания на Русия, които ще вкарат съветската стопанска система в криза за десетилетия, а индустрията ѝ ще бъде лишена от съвременни и значими технологии ", съобщи тя, съобщи Дарик.

Ръководителят на Европейската комисия даде обещание, че няма да има " никакво оттегляне " в поддръжката на Европейски Съюз за Украйна.

" Няма да има никакво оттегляне от нашата твърда поддръжка за Украйна - от помощта за възобновяване на електроснабдяването, отоплението и водоснабдяването до подготовката за дълготрайните старания за възобновяване ", сподели тя. " Ние сме отдадени на това, толкоз дълго, колкото е належащо, и сме до нашите украински другари. "

Тя сподели, че още през февруари мнозина са планували, че Киев ще падне за броени дни.

„ Но тези прогнози не регистрираха моралната и физическата храброст на украинския народ “, сподели Фон дер Лайен.
Украйна се е противопоставила на агресора макар всички компликации, сподели Фон дер Лайен и добави, че " даже безмилостните набези на Русия против цивилни жители или призракът на жестока зима " не са разколебали тази решителност.

Обръщайки се към Олена Зеленска в залата, тя сподели: " През последната година вашата страна развълнува света и въодушеви Европа ".
Фон дер Лайен добави: „ Европа постоянно ще бъде с вас “ .

Тя посочи, че в този момент Украйна е страна-кандидатка за участие в Европейския съюз и че европейските страни дават " от ден на ден и повече сериозни оръжия " и са приели 4 милиона украинци.

" Европа би трябвало да доближи цел за нулеви въглеводородни излъчвания ", сподели още ръководителят на Европейска комисия.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР