Европейската футболна централа е започнала разследване за расистко поведение на

...
Европейската футболна централа е започнала разследване за расистко поведение на
Коментари Харесай

УЕФА ни разследва за расизъм, може да затворят Васил Левски за мача с Англия

Европейската футболна централа е почнала следствие за расистко държание на българската аудитория по време на дуела България - Косово.
 Влади Гаджев загуби дело за расизъм
Това значи, че част или целия народен стадион " Васил Левски " може да бъде затворен за най-интересния ни мач от квалификациите за Евро 2020, а точно този против четвъртите в света - Англия.

От делегацията на Косово са се оплакали на дежурния пратеник, че в 28-ата минута са чули обидните викания, като те са идвали от местата, където седят почитателите на Левски.

Двубоят с Англия е гвоздеят в програмата ни от квалификациите, като ползата към него е голям, а билетите към този момент са в продажба. От БФС разчитаха доста на този мач, с цел да създадат положителни финансови приходи. Обявените цени са от 20 до 400 лв..



Това не е първия скандал след мача с Косово, изгубен с 2:3. С поста си се раздели и шефът на стадиона. Официалната версия е, че е бил позволил тв екип без права, а неофициалната - допускането на джипа на шефа на БФС Борислав Михайлов на лекоатлетическата писта, което възмути спортистите, които упражняват там.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР