Европейската агенция по лекарствата (ЕМА) може да започне преглед в

...
Европейската агенция по лекарствата (ЕМА) може да започне преглед в
Коментари Харесай

ЕМА започва до дни оценка на хапчето срещу коронавирус на Merck

Европейската организация по медикаментите (ЕМА) може да стартира обзор в границите на няколко дни на перорално лекарство за COVID-19, създадено от американската фармацевтична компания Merck.

От Меrck обявиха предходната седмица, че е потвърдено, че лекарството молнупиравир понижава хоспитализациите с 50 %, доближавайки фантазията за лекуване на пандемията от ковид с нормално хапче. " Това, което мога да кажа, е, че в действителност ще обмислим дали да стартираме обзор на това съединяване през идващите дни ", сподели пред публицисти Марко Кавалери, началник на тактиката за ваксини в Европейската организация по медикаментите.
 Две нови лечения дават вяра на болните от деменция Две нови лечения дават вяра на болните от деменция
Наскоро израелски учени оповестиха, че са потвърдили целебния резултат на кислородната терапия върху деменцията. Лечението на пациенти с вдишва...

Кавалери сподели, че основаната в Амстердам организация е била наясно с някои „, които компанията оповестява “ за новото си лекарство. Merck съобщи в петък, че възнамерява да подаде заявление до FDA на Съединени американски щати и други регулаторни органи по света за лекарството. Според компанията резултатите от изпитването на 770 пациенти демонстрират, че няма смъртни случаи измежду пациентите, получили лекарството, спрямо осем смъртни случая в групата на плацебо.

При интензивен обзор ЕМА може да забърза утвържденията на медикаменти, като изследва данните за сигурност и резултатност при тяхното издание, вместо да чака, до момента в който не бъде подадено публично заявление за позволение от производителя.

Одобрението може да отнеме няколко месеца.

Хапчето на Merck е приветствано като вероятен пробив, защото до момента терапиите на ковид - които лекуват заболяването, за разлика от имунизациите, които я предотвратяват - до момента са били прилагани интравенозно. Междувременно EMA дава очаквания, че усилващите дози ваксини могат да предложат против ковид. Агенцията в понеделник позволи трета бустер доза на имунизацията Pfizer/BioNTech за хора на възраст 18 и повече години, шест месеца след първичните им две инжекции.
 Струва няколко левчета, само че заменя най-скъпите медикаменти в аптеката Струва няколко левчета, само че заменя най-скъпите медикаменти в аптеката
Най-честото приложение на дейния въглен се свързва с унищожаване на токсините от тялото. Това е едно натурално средство, което идва на...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР