Европа ясно помни последния път, когато политик смяташе едни хора

...
Европа ясно помни последния път, когато политик смяташе едни хора
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев: Правораздаващите органи да не се правят на глухи и слепи за приканващите към насилие изявления на Възраждане

Европа ясно помни последния път, когато политик смяташе едни хора за по-долни от останалите и искаше " тази уродлива сган да бъде унищожена ". Време е българските правораздаващи органи да спрат да се вършат на глухи и слепи за безусловно неприемливите и постоянно приканващи към принуждение изказвания на " "  и техния водач. В европейска България няма място за унищожителни идеологии. Няма място и за кремълска агитация, която назовава себе си истина, а истината афишира за подправени вести. Това написа в профила си във Facebook депутатът от " - " Ивайло Мирчев.

" Истината на Костя Копейкин е истината на Кремъл. Според истината на Кремъл в Украйна няма война, то е специфична военна интервенция, надали не избавителна. Според истината на Кремъл ние в България сме предатели, в случай че решим да защитим националния интерес на страната си, вместо този на Русия ", декларира Мирчев.

" Истината на Кремъл от години се ръководи от хора като Пригожин и доближава до нас с общителното подпомагане на хора като Копейкин, които пълнят с нелепости главите на уплашените и лековерните. И не просто с нелепости, а с нелепости, преференциални на Русия и рискови за България. Крайно време е това да престане. И тъй като сме в демократична страна - ред е институциите да си свършат работата ", акцентира депутатът от ПП-ДБ.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР