Европа в момента изостава от САЩ и Китай по отношение

...
Европа в момента изостава от САЩ и Китай по отношение
Коментари Харесай

Европа изостава от САЩ и Китай по отношение на ключови технологии


 Европа изостава от Съединени американски щати и Китай във връзка с основни технологии Това разяснява основният изпълнителен шеф на А1 Group, Томас Арнолднер по време на Webit 2019. Европа сега изостава от Съединени американски щати и Китай във връзка с растежа и основните технологии като изкуствения разсъдък. Това разяснява Томас Арнолднер, основен изпълнителен шеф на A1 Group, по време на първия спорен панел на Webit 2019 на тематика „ Визия за Европа 2030 и по какъв начин да предпазим бизнеса и потребителите”, в който взеха присъединяване представители на още две огромни имена от европейския бизнес – Siemens и Airbus.. „ Успехът на нашия европейски модел се базира на икономическа мощност и конкурентоспособност, и е доста значимо да запазим тази конкурентоспособност, в случай че желаеме да съхраним досегашния стандарт на живот, с който сме свикнали”, означи Томас Арнолднер, Според Арнолднер би трябвало да се изпълнят три условия, с цел да може Старият континент да стане конкурентен на останалите пазари: по-малко регулации, по-бързо взимане на решения и възстановяване на образованието. Експертът застъпи тезата, че в Европейски Съюз има доста сполучливи интернационалните компании и надарени фрагменти, само че тежките регулации вършат европейските софтуерни компании неконкурентни на фирмите от Съединени американски щати и Китай, където е доста по-лесно да се развие високотехнологичен бизнес. Тук идва и опцията да се вкарват нови технологии без това да лишава доста време за взимане на нужните утвърждения и позволения от съответните държавни органи. И на последно място, само че не и като значение, съгласно Арнолднер, идва подобряването на образованието. В този детайл се включва както дигитализацията на процеса на учене, по този начин и престараване на технологиите в самия учебен материал на учениците. Арнолднер добави, че основен фактор за намаляването на това закъснение е въвеждането на ново потомство мобилни мрежи като 5G. Те ще трансформират метода, по който се създава и доставя наличие, метода на другарство и като цяло бизнес средата в Европа. Но това не може да стане без помощта на локалните регулатори, които лицензират и дават честоти на фирмите

Европа сега изостава от Съединени американски щати и Китай във връзка с растежа и основните технологии като изкуствения разсъдък. Това разяснява Томас Арнолднер, основен изпълнителен шеф на A1 Group, по време на първия спорен панел на Webit 2019 на тематика „ Визия за Европа 2030 и по какъв начин да предпазим бизнеса и потребителите”, в който взеха присъединяване представители на още две огромни имена от европейския бизнес – Siemens и Airbus.

„ Успехът на нашия европейски модел се базира на икономическа мощност и конкурентоспособност, и е доста значимо да запазим тази конкурентоспособност, в случай че желаеме да съхраним досегашния стандарт на живот, с който сме свикнали”, означи Томас Арнолднер.

Според него би трябвало да се изпълнят три условия, с цел да може Старият континент да стане конкурентен на останалите пазари: по-малко регулации, по-бързо взимане на решения и възстановяване на образованието. Експертът застъпи тезата, че в Европейски Съюз има доста сполучливи интернационалните компании и надарени фрагменти, само че тежките регулации вършат европейските софтуерни компании неконкурентни на фирмите от Съединени американски щати и Китай, където е доста по-лесно да се развие високотехнологичен бизнес. Тук идва и опцията да се вкарват нови технологии без това да лишава доста време за взимане на нужните утвърждения и позволения от съответните държавни органи.

Арнолднер добави, че основен фактор за намаляването на това закъснение е въвеждането на ново потомство мобилни мрежи като 5G. Те ще трансформират метода, по който се създава и доставя наличие, метода на другарство и като цяло бизнес средата в Европа. Но това не може да стане без помощта на локалните регулатори, които лицензират и дават честоти на фирмите.

И на последно място, само че не и като значение, съгласно Арнолднер, идва подобряването на образованието. В този детайл се включва както дигитализацията на процеса на учене, по този начин и престараване на технологиите в самия учебен материал на учениците.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР