Европа се нуждае от по-строг подход към имиграцията, за да

...
Европа се нуждае от по-строг подход към имиграцията, за да
Коментари Харесай

Хилари Клинтън съветва Европа за по-твърд подход към миграцията

Европа се нуждае от по-строг метод към имиграцията, с цел да ограничи възходящата опасност от десни популисти, сподели Хилъри Клинтън, като прикани водачите на Европейски Съюз да покажат на своите гласоподаватели, че към този момент не могат да " обезпечават леговище и поддръжка ".
" Мисля, че Европа би трябвало да се оправи с миграцията, тъй като това е, което възпламени пламъка ", сподели Клинтън в изявление за Guardan.
Бившият претендент от Демократическата партия за президент на Съединени американски щати уточни, че проблемите, свързани с имиграцията, частично способстваха за гласуването в Обединеното кралство да напусне Европейски Съюз, което Клинтън преди този момент разказа като " най-голямата самонанесена се рана в актуалната история ", съобщи БГНЕС.
Докато Клинтън съобщи, че се възхищава на немския канцлер Ангела Меркел за нейния " съчувствен " метод, тя сподели, че е " почтено да кажем, че Европа е изпълнила своята роля и би трябвало да изпрати доста ясно обръщение - " няма да можем да продължим да предоставяме леговище и поддръжка " - тъй като, в случай че не се занимаваме с въпроса за миграцията, той ще продължи да размътва обществото. “
Държавният секретар по време на ръководството на Барак Обама също по този начин сподели, че Тръмп е употребявал въпросът за миграцията по време на своята предизборна акция през 2016 г.и продължава да го прави, откакто зае поста в Белия дом. Освен това тя акцентира, че " има решения за миграцията, които не изискват оказване на напън върху медиите, върху политическите ви съперници и опити да се подчини правосъдната власт или да се търси финансова и политическа помощ от Русия за поддръжка на вашите политически партии и придвижвания ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР