Европа обмисля изпращането на войски в Украйна. Ако всяка страна

...
Европа обмисля изпращането на войски в Украйна. Ако всяка страна
Коментари Харесай

Ще бъдат ли изпратени войски на НАТО в Украйна?

Европа обмисля изпращането на войски в Украйна. Ако всяка страна изпраща войски поотделно, това няма да е под шапката на НАТО и ще бъде стратегическа неточност. Това съобщи доцент доктор Искрен Иванов, политолог и специалист по интернационална сигурност и ръководство на спорове, в ефира на Нова.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 12820
Той е безапелационен, че включването на войски на Алианса ще се преглежда от Русия като война с НАТО.

Момчил Дойчев, съпредседател на Атлантическия съвет в България, счита, че вярната позиция, която би следвало да се заеме, е да се консолидира западната помощ, да се усили. „ Това никога не е оповестяване на война. ”

„ Това е едно слагане на червени линии, които от дълго време трябваше да бъдат сложени. Русия не може да продължи нахлуване към Киев. Очевидно търсенето на мир става посредством договаряния. Възможно ли е посредством договаряния да се решат въпросите на големите загуби на тази война? Как Русия ще реагира? ”, попита той.

Относно концепцията за разделение на Украйна, Иванов посочи: „ Този вид стоеше преди месеци, само че задачата на Русия към този момент попада нова цел – изтеглянето на НАТО от границите му през 2004 година Ако в Съединени американски щати завоюва Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския, чакам забележителна смяна на политиката на Вашингтон. ”

Дойчев е убеден, че няма заплаха от делене на НАТО.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР