Европа няма да приеме насилието като форма на обществени взаимоотношения.

...
Европа няма да приеме насилието като форма на обществени взаимоотношения.
Коментари Харесай

Македонски българи: Европа няма да приеме насилието като форма на обществени взаимоотношения

Европа няма да одобри насилието като форма на публични взаимоотношения. Такава позиция показаха македонски българи на среща с европейския комисар по въпросите за разширението на Европейски Съюз Оливер Вархей. Посещението идва дни след побоя в Охрид над Християн Пендиков, само че срещата е била готова още през декември по самодейност на македонските българи, предава bTV.

Не бива случаите да са мотив за диалог, а би трябвало непрекъснат разговор за " европеизацията " на Северна Македония, разясниха представителите на македонските българи на излизане от Европейската комисия.

Скопие има своя домашна задача: смяна в конституцията, уверени са македонските българи. След като са признати в Брюксел, в този момент е редно да бъдат признати от македонските институции, считат представителите на македонските българи.

“Ние интерес нямаме. Европейска комисия няма интерес. Нито РСМ, нито България има интерес. Не мога да ви кажа кой, тъй като ние не сме проверяващи органи и не сме хора, които имат такава подготвеност. Органите в РСМ е последна време да назоват с имена кои са тези сили, които работят против европейското бъдеще на нашата страна.

Това не е наша работа. Очакваме по това да се произнесе шефът на службите на Македония, министърът на вътрешните работи – това е от тяхната подготвеност ", сподели представителят на македонските българи Петър Колев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР