Европа може да се сблъска с масово преселение на бежанци,

...
Европа може да се сблъска с масово преселение на бежанци,
Коментари Харесай

В Турция пак плашат Европа с бежанци, ако я пренебрегват

Европа може да се сблъска с всеобщо преселение на бежанци, в случай че подценява предизвестията на Анкара , съобщи представителят на ръководещата партия на Турция, оповестява " Хюриет ".

Изказвайки се на конференция в Анкара, представителят на Партията на справедливостта и развиването (ПСР) Йомер Челик предизвести за идна филантропична злополука в сирийската провинция Идлиб .
 Ердоган изиска сирийските военни да изоставен турските наблюдателни пунктове
Ердоган изиска сирийските военни да изоставен турските наблюдателни пунктове

Сирийската войска е обкръжила град Саракиб в Идлиб от три страни

" Ако предизвестията на Турция не бъдат взети под внимание, ние предизвестяваме всички , че изселването на бежанци ще засегне значително Европа ", сподели Шелик.

" Продължаващите офанзиви от режима на Башар Асад в Сирия и неговите съдружници принудиха към 40 000 цивилни да изоставен домовете си в Идлиб, зона за деескалация в северозападна Сирия, през последните два дни ", написа турската медия.

Изселването набира скорост в централните региони на Идлиб, Ария, Джабал Завия и Саракиб заради з асилените офанзиви , съгласно Координационната група за отговор на Сирия.
 Пленени в Сирия бойци настояват: Турция сътвори терористите от
Пленени в Сирия бойци настояват: Турция сътвори терористите от " Ал Нусра "

Изнудили го, другояче щели да убият фамилията му

" Атаките на силите на режима , подкрепяните от Иран терористични групи и съветските въздушни удари са съществени аргументи за изселването ", добавя медията.

" По-голямата част от разселените идват в лагери до турската граница , до момента в който някои други се приютяват в регионите, изчистени от терористични детайли след военните акции на Турция ", написа " Хюриет ".
 Гърция укрепва границата си с Турция
Гърция укрепва границата си с Турция

Мерки против мигрантския напън
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР