Еврокомисията отново е на път да стане антиЕвропа, след като

...
Еврокомисията отново е на път да стане антиЕвропа, след като
Коментари Харесай

Акушерка на войната

Еврокомисията още веднъж е на път да стане антиЕвропа, откакто Урсула декор Дер Лайен бе номинирана за нейна лидерка от Европейската национална партия, най-силната групировка в Европарламента.  
Завършила медицина, Лайен е работила като гинеколожка в Хановер през 1988-1992 година И в случай че тогава призванието й е било да бди за едно обикновено раждане и да акушира на живота, от 2019 година тя акушира в Брюксел за разкапването на Европа.
Първо, точно при нея Европейски Съюз от скъп в света независим и геополитически полюс, се трансформира в марионетна кукличка на американския хегемонизъм. Европейски Съюз стана „ брачен партньор “ под чехъла на Америка, слугувайки й както за сатанинското подстрекаване на Украйна против Русия, стигащо към този момент до ръба на международен спор с нуклеарен риск, по този начин и за меркантилизма и протекционизма на байдъновата стопанска система.
Второ, като разследване от първото Европейски Съюз от уважаван и издирван миролюбец се трансформира в неприветлив военнолюбец. Под нейното управление Европейски Съюз към този момент се трансформира във боен блок, подготвен да хвърли свои войски в Украйна с риска да подпали международна война. Макар Европа да си има НАТО. Лайен акушира на войната.
Трето, гинеколожката стъпка още една полезност на предходния Европейски Съюз – етническия мир. Освен всичко друго, украинският неонацизъм води етническа война против Русия. Киев заплю съществена европейска полезност, която до неотдавна Европейска комисия изискваше от всички претенденти, само че не щеш ли Урсула го възнагради с покана за участие. Тя акушира на етническата ненавист и омраза.
Европейски Съюз стъпка още една полезност. Той запрати в коша добросъседството в интерес на злосъседството. Това личеше още преди Урсула, само че точно при нея съседското зловредие стана необратимо. Урсула и политиците в блока насъскваха Киев да поврежда връзките с Русия до необратимост.
И най-после от прелъстителен полюс на благоденствието блокът се трансформира в разплодник на обедняването. Въведените при Урсула антируски  наказания лишиха Европейски Съюз от евтини енергоресури в интерес на американските, за които обаче блокът заплаща в пъти повече. Това докара до скок на цените, растеж на инфлацията, понижаване на потреблението, закриване на индустриални мощности, прехвърлянето им в Съединени американски щати и деиндустриализация. Санкциите имат пръст и във фермерските митинги. Така Урсула акушира и на осиромашаването.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР