Eврокомисарят по вътрешния пазар оцени на 50 на 50 шансовете

...
Eврокомисарят по вътрешния пазар оцени на 50 на 50 шансовете
Коментари Харесай

Тиери Бретон: Шансовете за Brexit сделка са 50 на 50

Eврокомисарят по вътрешния пазар оцени на " 50 на 50 " възможностите Англия и Европейският съюз да съумеят да реализират съглашение по отношение на изискванията за дефинитивно излизане на Обединеното кралство от блока в края на годината.
Бретон акцентира, че единният блок е " извънредно явен " във връзка с изискванията, на които Англия би трябвало да дава отговор, с цел да има достъп " до нашия европейски пазар ", сподели той пред телевизия France 2.
Той също по този начин означи, че Лондон има " повече да губи " от Европейски Съюз, в случай че договарянията се провалят и доведат до Brexit без договорка.
 Барние попари оптимистите за комерсиално съглашение с Англия Барние попари оптимистите за комерсиално съглашение с Англия
На този стадий в договарянията сред Европейски Съюз и Англия за комерсиално съглашение след Brexit към момента остават прекалено много компликации, заяв...
По този метод европейският комисар удостовери свое изказване от предишния месец, когато означи, че Брюксел е подготвен за опцията за  без договорка за разлика от Англия.
Англия напусна Европейски Съюз в края на януари и оттогава насам текат договаряния, целящи да защитят двустранната свободна търговия на стойност трилион $ от заплахата за налагане на мита и квоти, откакто приключи преходния Brexit на 31-ви декември 2020 година.
По-рано тази седмица както европейският Brexit преговарящ, по този начин и английският му сътрудник обявиха, че към момента има огромни " разминавания " сред двете страни във връзка с водените договаряния.
Основните противоречиви точки в договарянията не престават да бъдат три.
Така наречените равни условия, които се отнасят до установяване на минимални стандарти за труд, околна среда и обществено произвеждане, както и във връзка с корпоративните дотации или държавната помощ, тъй че компаниите от едната страна да не могат да продават некачествени артикули на пазара на другата.
 EK: Все още няма решение в договарянията с Лондон за риболова EK: Все още няма решение в договарянията с Лондон за риболова
Европейският съюз и Англия към момента не са постигнали съглашение за шерване на достъпа до риболовните води и пазарите за прод...
Разделяне на - основно проблем както за напускащата Европейски Съюз Англия, по този начин и за членката на съюза Франция.
Управлението на новите връзки сред Европейски Съюз и Англия е третата съществена спънка. Блокът търси мощен механизъм за споразумяване на разногласия, който да включва контролен орган в Обединеното кралство, самостоятелен от държавното управление.
Европейски Съюз също по този начин желае да може да ограничи двустранните търговски потоци, в случай че Лондон наруши основни елементи от съглашението им.
Правителството на премиера обаче споделя, че това би било прекалено и упорства за по-облекчени процедури за споразумяване на бъдещи търговски различия, което съгласно него е общоприета процедура в интернационалните покупко-продажби за свободна търговия.
Той също по този начин отхвърля юрисдикцията на Съда на Европейските общности във връзка с Обединеното кралство.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР