Еврокомисарят по въпросите на здравеопазването и безопасността на храните изрази

...
Еврокомисарят по въпросите на здравеопазването и безопасността на храните изрази
Коментари Харесай

МЗ:Стела Кириакиду подкрепи въвеждането на зелен сертификат в България

Еврокомисарят по въпросите на опазването на здравето и сигурността на храните изрази терзанието си по отношение на разрастващата се епидемиологична обстановка в България по време на видеоконферентна връзка с министъра на опазването на здравето. Тя предложи да бъде задействан механизмът за гражданска отбрана на Европейския съюз, който би оказал на България координирана помощ за надзор на разпространяването на. Еврокомисарят поддържа спомагателните противоепидемични ограничения за преодоляване на заболяемостта, които изискват наложителен „ “ за наличие на редица публични места и събития на закрито от през днешния ден, 21-ви октомври. „ Основната ни обща цел би трябвало да е увеличение на ваксиналното покритие в България “, уточни тя.

„ Все още броят на ваксинираните жители е дребен. Въвеждането на условие за владеене на „ зелен документ “, както наподобява ще увеличи ваксиналното покритие в страната. Пред огромни столични лечебни заведения имаше опашки от искащи да си слагат ваксина против COVID-19 “, сподели здравният министър доктор Стойчо Кацаров.
 Европейски Съюз ще ни оказва помощ за закъснялата осведомителна акция за имунизациите Европейски Съюз ще ни оказва помощ за закъснялата осведомителна акция за имунизациите
Ваксинационна акция ще предизвиква българите да се ваксинират против COVID-19. Това стана ясно на брифинг след срещата сред здравния м...

Министърът и еврокомисарят възнамеряват да продължат полемиката за епидемиологичната конюнктура в България на среща другата седмица.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР