Eвродепутатът Радан Кънев коментира актуалната политическа обстановка у нас след

...
Eвродепутатът Радан Кънев коментира актуалната политическа обстановка у нас след
Коментари Харесай

Радан Кънев: Слава Богу, че ерата на едноличната власт на Радев беше преустановена

Eвродепутатът Радан Кънев разяснява настоящата политическа конюнктура у нас след оповестяването на служебния кабинет на Димитър Главчев.

" Надявам се, че господин Главчев ще си дава сметка, че той има една задача да организира избори. Да има този конфликт на хрумвания, който може да покаже къде е тръгваме след изборите. И имаме ли късмет да излезем от рецесията? ", съобщи в " Денят стартира с Георги Любенов " Кънев.

" След като главната задача на служебното държавно управление е да организира избори, естествено е да гледаме към Министерство на вътрешните работи, тъй като то има най-голяма роля в провеждането на избори ".

" Много звук към кабинета " Главчев ". Първо имаше един спектакъл с измененията в Конституцията, надали не водят до парламентарен топик. Нищо няма да се случи. Поне за мен беше ясно, че става дума за натягане, напрежение. Горе-долу се виждаше името на бъдещия длъжностен кабинет. А след, което към състава на държавното управление, към което аз имам няколко доста тежки запаси ", добави Кънев.

Той не пожела да навлиза по-дълбоко в тази тематика, заради една причина.

" Конституционната ни уредба и преди, и в този момент, споделя, че служебният кабинет би трябвало да организира избори. А това, че в ерата на едноличната власт на Радев, която популярност Богу беше прекратена. В един миг служебните кабинети правеха стратегическа политика и позволяваха дълготрайни решения. "

Радан Кънев раздели обществото на три групи, всяка, от която политически обрича страната ни на разнообразни хипотези за излизане от рецесията или връщане към нея.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР