Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Владимир Уручев представи пред широк кръг от

...
Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Владимир Уручев представи пред широк кръг от
Коментари Харесай

Владимир Уручев представи бъдещето на Кохезионната политика на ЕС във Враца

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Владимир Уручев показа пред необятен кръг от хора във Враца бъдещето на Кохезионната политика на Европейски Съюз в програмния интервал 2021-2027 година

Българският евродепутат изложи задачите на Кохезионната политика, които способстват за понижаване на разликите сред обособените райони на Европейски Съюз. „ Сближаването сред районите посредством вложения във всички сфери ще продължи и в новия програмен период”, посочи Уручев. Той показа провокациите пред Кохезионната политика след 2020 година, измежду които са мигрантската рецесия, Brexit, младежката безработица, демографската рецесия, дигитализацията, климатичните промени, както и провокациите пред сигурността на Европейски Съюз.



Политическа партия ГЕРБ

Владимир Уручев акцентира, че за новия програмен интервал средствата за България могат да бъдат увеличени с 8%. Той обясни какво съставлява Многогодишната финансова рамка и показа, че сега текат договаряния по подготовка на Рамката.

В полемиката присъединяване взеха кметът на Община Враца Калин Каменов, представители на общинските администрации, регионална администрация, шефове на образователни заведения, бизнес, неправителствени организации, студенти и възпитаници, интензивно занимаващи се с европейски въпроси и участващи в начинания на европейско равнище.

Събитието бе проведено от Областен информативен център (ОИЦ) – Враца и е част от националната самодейност на мрежата от 28 осведомителни центрове за разпространение на Европейските структурни и капиталови фондове в България, провеждаща се в интервала 17 септември – 30 октомври 2018 година в програмен интервал 2021–2027 година

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР