Eвродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов поема информационния офис в Смолян.

...
Eвродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов поема информационния офис в Смолян.
Коментари Харесай

Eвродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов поема информационния офис в Смолян

Eвродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов поема осведомителния офис в Смолян. От 10 години насам той бе към Владимир Уручев – евродепутат от 2007 до 2019 година Това оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ – Смолян.

Асим Адемов е роден на 3 декември 1968 година в село Дъбница, община Гърмен. Получава бакалавърска степен по „ Българска лингвистика “ от Пловдивски университет „ Паисий Хилендарски “ и магистърска степен по „ Публична администрация “ от Югозападен университет „ Неофит Рилски “ – Благоевград. След дипломирането си работи като преподавател по български език и литература в Основно учебно заведение „ Христо Ботев “, с. Долно Дряново, където след 20 години трудов стаж става шеф на учебното заведение.

През интервала 2011-2014 година е общински консултант от квотата на ГЕРБ в Общински съвет – Гърмен. Заема длъжността заместител -областен шеф на Благоевград от декември 2014 година до февруари 2017 година

Той става евродепутат на 14 септември 2017 година след избирането на Мария Габриел за Еврокомисар по цифровизацията в Европейска комисия. На изборите за членове Екологичен потенциал през месец май 2019 година е определен за втори мандат. Асим Адемов е член на Комисията по просвета и обучение и заместник-член на Комисията по земеделие и развиване на селските региони.

Той и народните представители от ГЕРБ доктор Даниела Дариткова и доктор Красимир Събев, регионалният координатор на партията Николай Мелемов разискват съответни хрумвания, които да бъдат ориентирани към образованието на младежите, земеделците и всички останали жители от региона.

Информационният офис се намира на бул. „ България “ №14 в регионалния град.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР