Евродепутатът Николай Бареков успя да покаже, че корумпираните са най-уязвими

...
Евродепутатът Николай Бареков успя да покаже, че корумпираните са най-уязвими
Коментари Харесай

УДАРНО от Бареков: Опушихме луксозните дупки на Цолова и Николаев, а менторът им – подсъдимият Прокопиев се уплаши!

Евродепутатът Николай Бареков съумя да покаже, че корумпираните са най-уязвими и има от какво да ги е боязън.

След разкритията за съмнителни приходи на водещи публицисти у нас, в този момент е ред да се запознаете и по-подробно с това кои са засегнатите и по какъв начин от своя страна се пробват да нападат, тъй като страхът им е по-силен от всичко.

Ето и цялостния коментар на Бареков във Facebook:

Излязох на лов за корумпирани лалугери и опушвайки лускозните дупки на Анна Цолова и Виктор Николаев, от другата най-очаквано изскочи техният наставник и юрист Иво Прокопиев. Така ние постигнахме двоен триумф със сигналите за имотното замогване на двамата телевизионни водещи. От една страна разобличихме тях, а от друга - разобличихме КОЙ е техният същински стопанин.

С следващата си поръчкова публикация против мен Прокопиев на процедура сподели кого най-вече го е заболяло и кой губи максимален запас от протичащото се. Подсъдъмият олигарх и ортаците му също подсъдими като него за кражба на десетки милиони налози атакуват мен като лице на група жители за отпор против корупцията и наглостта в медиите. Най-интересно е, че в публикациите против мен Прокопиев се базира на същата тази прокуратура, която упреква него за приватизационни далавери, а той самият води война против нея.

Припомням, че за моите 45 години витален път в никакъв случай не съм бил нито обвиняем, нито обвинен от прокуратурата, само че съм бил десетки пъти очевидец против далаверите на олигархията.

Активирайки своите остриета от Асоциацията на европейските публицисти в отбрана на тандема Анна Цолова-Виктор Николаев и вкарвайки своята малотиражка, Прокопиев напълно се саморазобличава като техен политически аставник.

Аз съм уверен, че моето дело ще приключи с триумф. Тези дни ние доказахме, че тандемът Цолова-Николаев са били лицата и остриетата на т.н фабрика за подправени вести - кръга "Капитал ". Именно в този кръг е замислено опорочаването на справедливите цивилен митинги през 2013-2014 година и потреблението им посредством тъй наречените кръг "Умни и красиви " - "Протестна мрежа " за персоналните олигархични цели на спонсорите от задкулисието.

Нека жителите да знаят, че когато в България, някой приказва от висотата на "морален наставник ", ние постоянно би трябвало да следим КОЙ стои зад него и в чия изгода му диктува реплики.

Завършвам с признателност към следващия памфлет към мен във вестник "Капитал " цялостен с неистини, клюки и клевети, с който прокопиевци сами се разобличиха пред цялото общество като същинските господари на тотално компреметираните тв лица от ефира на утринния блок.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР