Евродепутатът Николай Бареков, председател на ПП Презареди България, презентира партия

...
Евродепутатът Николай Бареков, председател на ПП Презареди България, презентира партия
Коментари Харесай

Бареков и Сидеров се показаха в Европа и обявиха целта, която си поставят

Евродепутатът Николай Бареков, ръководител на Политическа партия „ Презареди България ”, презентира партия „ Атака ” и ръководителя й Волен Сидеров пред европейските консерватори. Официалното показване на новата коалиция се състоя в Кишинев, Молдова по време на среща на най-високо равнище на Алианса на консерваторите и реформистите в Европа /АКРЕ/ с присъединяване на стотици консерватори от целия свят. 

В молдовската столица Политическа партия „ Атака ” публично подаде писмо за желание за участие в АКРЕ.

Пред управлението и членовете на АКРЕ Николай Бареков анонсира огромната консервативна коалиция за идните избори за европейски парламент и разгласи, че е поканил партия „ Атака ” в качеството й на достоверна консервативна мощ с история и мощни позиции в България. 

Пред европейските консерватори евродепутатът изясни задачите пред бъдещото обединяване на българските патриоти и консерватори. „ Стремим се към спечелването на четири мандата ”, безапелационен бе Николай Бареков. „ Очаквам Вътрешна македонска революционна организация и доста други обединения да се причислят към диалозите за огромното патриотично обединяване ”, съобщи Бареков. 

Председателят на партия „ Презареди България ” изясни, че в диалозите с бъдещите сътрудници ще бъдат сложени три условия: първото е отбрана на консервативните полезности, фамилиите и свободата, второто – отбрана на обществените права на жителите, най-много на майките и на децата и третото изискване – подписването на меморандум против расизма, ксенофобията и всички прояви на антисемизъм.

Президентът на АКРЕ Ян Захрадил съобщи пред консервативната общественост, че е убеден в триумфа на бъдещия съюз, изключително откакто персонално се е уверил в капацитета за триумф на Бареков и Сидеров в София предходната седмица. Тогава консерваторът се срещна с премиера Бойко Борисов, където беше разисквана възможното общо ръководство сред ЕКР и ЕНП в идващия Европейски парламент. 

„ В името на обичайните полезности, в името на повече суверенитет за страните в Европа, в името на бъдещата Европа на отечествата и един реформиран Европейски съюз! ” – с тези думи водачът на „ Атака ” Волен Сидеров връчи заявката си за участие в Алианса на европейските консерватори и реформисти в Европа. 

Пред управлението на АКРЕ в лицето на президента Ян Захрадил и основният изпълнителен шеф Ричард Милсъм Сидеров презентира партия „ Атака ” и резултатите по време на избори през годините. „ Основател и водач съм на партия, която през 2005 година се разгласи срещу либерализма и глобализацията в България. През 2007 година аз имах трима евродепутати с резултат от 14%, на идващите евроизбори имах 12% резултат, а през 2006 година бях конкурент на социалистическия претендент за президент в България с близо 25% резултат на балотаж. До 1989 година бях член на антикомунистически обединения, след рухването на берлинската стена оглавих първия либерален вестник „ Демокрация ” като основен редактор. Имам хиляди публикации като публицист, журналист преди да основа партията ”, изясни водачът на „ Атака ”.

„ На идващите европейски избори със съдействието и помощта на Николай Бареков, на който благодаря, че ме предложения, аз мисля, че постижимото число депутати, които можем да вкараме, е четири индивида. По този метод ние ще увеличим фамилията на консерваторите, тъй като аз съм сигурен, че на следващия ден Европа ще се ръководи от консерватори и десни центристи по този начин, както в този момент България се ръководи от патриотичната групировка, чиято парламентарна група оглавявам и партия ГЕРБ, която е член на ЕНП. Смятам, че това е бъдещето на Европа – либералите и социалистите ще отиват надолу, ние ще бъдем нагоре ”, безапелационен беше Сидеров.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР