Евродепутатът Николай Бареков прави разтърсващи разкрития за палатите на журналисти

...
Евродепутатът Николай Бареков прави разтърсващи разкрития за палатите на журналисти
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО! ЕКСКЛУЗИВНИ РАЗКРИТИЯ ОТ БАРЕКОВ: Цолова си купила тузарската къща в Драгалевци докато мъжът й бил безработен, а тя вземала заплата 1000 лв.! Корумпираната Сарелска е във врътките с платените интервюта!

Евродепутатът Николай Бареков прави разтърсващи разкрития за палатите на публицисти от малките екрани, за врътките на изгонената от Нова телевизия шефка на новините и публицистиката Дарина Сарелска, за възможностите на избягалия банкер Цветан Василев да получи отбрана от Съединени американски щати по закона "Магнитски " и поддръжката на американския президент Донал Тръмп, за отражението на абсурда с НДК върху имиджа на българското председателство на Европейския съвет.

"Тези публицисти, които изброих - Ани Цолова по разбиране е лява, само че е подлога на властта в този момент. Другите като Виктор Николаев пък са да кажем по-десни, само че също слугуват. Навремето помните той по какъв начин се замеряше с кифла в Народното събрание с Юлия Берберян. А в действителност тези хора постоянно са били на хранилка на Иво Прокопиев.

Досега съм подал сигнал за Цолова, а в идващите дни ще има и за другите. Тези хора са купували парцели на кило и показват висок стандарт на живот, какъвто всички публицисти знаят, че с специалността не може човек да си разреши.

Аз за тези години и като публицист, и като политик и евродепутат, съумях да си купя една фамилна къща, която е на един етаж ", разгласи Бареков. Той разкри, че къщата на Цолова е на три етажа и доста по-голяма, освен това била купена по времето, когато мъжът й бил незает, а пък по-късно бил на заплата от 1000 лева и нямало по какъв начин да си купят такава къща.

"Става дума за корупция и пране на пари от такива публицисти, които под масата взимат необявени средства. Не са корумпирани шефовете като Силва Зурлева, а точно водещите и мишките изпод, като Венелин Петков и Ана Тодорова в Би Ти Ви или Сарелска в Нова телевизия, които ръководят на процедура новините, са същинския проводник на такива практики. Не съм взел участие в тези практики и не знам какви пари взимат, само че се приказва за 5000 лева за изявленията.

Аз съм тяхна жертва - на тяхната баджак публицистика - на Цолова, Лора Крумова, Жени Марчева, Галя Щърбева и сходни. Заради тях прокуратурата се задейства против мен, откакто ме мачкаха. Да забележим в този момент дали след моите сигнали ще ревизират тях или още веднъж ще се обърне властта против мен, тъй като съм си разрешил да раздвижа блатото ", сподели Бареков.

"Отнесох доста псувни за моята компания "Ноу фрейм ", тъй като имаме да даваме към 5 млн. лева за заплати, а имаме да взимаме от ТВ7 7 млн. лева, тъй че не виждам за какво мен ме хулят. А в следствие Емил Кошлуков, който беше на директното послушание на Цветан Василев, са заграбили документите на тази компания от ТВ7. Някой е откраднал документите и тя е изнесена или стои в малкия екран и с аз ще пусна иск до синдика, с цел да схвана дали имам съображение да алармирам основния прокурор за кражбата на тези документи ", разгласи още Николай Бареков.

Той съобщи, че Цветан Василев се е насочил към закона "Магнитски " като единствена опция. Евродепутатът разкри, че персонално е работил и разучавал този закон и е изработен по този начин, че в сегашния миг може да бъде задействан и американското държавно управление да запорира първо сметките на Цветан Василев. "Няма по какъв начин да стане предпазен очевидец, само че в случай че конгресът го изслуша и той си признае, че е учавствал в тази корупционна скица, първо неговите пари и имущество ще бъдат взети и запорирани от американската страна. И на процедура по този метод всички компании на Василев и парцели ще бъдат национализирани от Съединени американски щати. Той нито ще получи отбрана, а в случай че се потвърди виновността му, ще си лежи в пандиза. Той си мисли, че ще има отбрана, само че е тъкмо противоположното ", сподели Бареков по закуса с КТБ.

"Стават доста странни неща и се приказва двойнствено от Прокопиев и Протестна мрежа. Когато той е обвинен от прокуратурата за 100 млн. лева Цацаров му е неприятен, а когато аз съм очевидец по дело за КТБ и то дали някой ми е нал 500 хиляди лева за къща, Прокопиев споделя, че Цацаров казвал истината. Ама аз съм единствено очевидец, а той обвинен за цели 100 млн. лева ", изясни още евродепутатът. Той призна, че е наказан от Прокопиев, поради това, че го нарекъл олигарх и към този момент от година не взимал заплата като евродепутат, защото била запорирана.

"Държавата е спряла да работи. Налага се Валери Симеонов да върви с полицията и данъчните, с цел да си свършат работата. Това демонстрира, че страната е в колапс, единствено корупция на всички места и не се прави нищо ", даде образец Бареков.

Пик.тв с Ива Николова
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР