Евродепутатът Илхан Кючюк поздрави ДПС за 31-вата годишнина на партията.

...
Евродепутатът Илхан Кючюк поздрави ДПС за 31-вата годишнина на партията.
Коментари Харесай

Кючюк поздрави ДПС: Движението е мисия

Евродепутатът Илхан Кючюк поздрави Движение за права и свободи за 31-вата годишнина на партията. Той насочи привет към учредителите и всички съидейници на партията с пост на страницата си във Facebook.

Ето какво написа Илхан Кючюк:

„ Уважаеми учредители,

Уважаеми съидейници и другари на Движение за права и свободи,

Има неща, които остават в историята като образец за бъдещите генерации. Има каузи, които приказват за тези преди нас. В деня на 31-та годишнина от учредяването на Движението за права и свободи бих желал да кажа няколко думи за всички нас.

Българският етнически модел не е просто разбиране от историята, това е изстрадан разказ, написан с горчиви човешки ориси.

Ето за какво нашият етнически модел би трябвало да бъде утвърждаван и развиван. Ние като нация можем да допринесем за участието на страните от Западните Балкани в Европейски Съюз тъкмо с тази работеща идея.

Д-р Доган показва изрично пътя ни през 1990 година, тъй като нашият път е Европа и той минава през паметниците на жертвите от по този начин наречения “Възродителен развой ”. Защото, дано бъдем почтени, Европа подсигурява в най-голяма степен отбраната на нашите човешки права и свободи. 

Пътят ни бе бодлив и цялостен с компликации, само че кой, в случай че не ние, може да мине по него. И по тази причина Движение за права и свободи е почитан сътрудник освен измежду либералите. Но там Движение за права и свободи е в действителност потвърден бранител на човешките права и свободи.

Оказва се, че човешките права и свободи в никакъв случай не са били отживялост или остаряла идеология. Напротив, рецесията с Ковид-19 задълбочи тяхното значение. Световната рецесия сподели както нуждата от нова политическа просвета, по този начин и раждането на нови действителности.

Сътрудничеството с обществото през днешния ден е неотменимо и повече от наложително. Но по тази причина се изисква доверие. Ето за какво, години наред ние влагаме нашите сърца и души в концепциите, които носят свободата да бъдем разбирани и уважавани.

Движение за права и свободи през днешния ден не е просто абревиатура. Движение за права и свободи е персонален избор и задача!

Честит 31-ви рожден ден, Движение за права и свободи! ”
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР