Евродепутатът Ангел Джамбазки ще бъде гост – лектор на учениците

...
Евродепутатът Ангел Джамбазки ще бъде гост – лектор на учениците
Коментари Харесай

Евродепутатът Ангел Джамбазки гостува в Аксаков

Евродепутатът Ангел Джамбазки ще бъде посетител – преподавател на учениците – младши посланици на Европейския парламент от Профилирана гимназия „ Иван Сергеевич Аксаков ”- Пазарджик, на 29 март 2018 година (четвъртък) от 13,30 часа, в поредицата от начинания „ Коридорът е Европа ”.

В рамките на един образователен час, учениците и Ангел Джамбазки ще приказват за работата му в Европейския парламент и по настоящите тематики: Западните Балкани, Разширяването на Европейски Съюз, целите за просвета и обучение за идващия програмен финансов интервал.

Младшите посланици на Европейския парламент от ПГ „ Иван  С..Аксаков ” ще имат опция от първо лице да се срещнат с работата на представителите на България в Европейския парламент.  

Ангел Джамбазки е член на Комисията по просвета и обучение и Делегацията в Съвместния парламентарен комитет „ Европейски Съюз - Бивша югославска република Македония ” на Европейския парламент.

Инициативата е част от Програмата „ Училище дипломат на Европейския парламент ” на Информационното бюро на Екологичен потенциал в България. През септември Профилирана гимназия „ Иван С. Аксаков ” бе определена измежду 140 учебни заведения от цялата страната и стана едно от 30-те Училища посланици на Европейския парламент в България.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР