Евродепутатът Андрей Слабаков Андрей Слабаков е роден на 13.08.1960 година

...
Евродепутатът Андрей Слабаков Андрей Слабаков е роден на 13.08.1960 година
Коментари Харесай

Андрей Слабаков: В интернет пише куцо и сакато, не вярвайте на всичко там

Евродепутатът Андрей Слабаков  Андрей Слабаков Андрей Слабаков е роден на 13.08.1960 година в София. През 1984 година приключва ВИТИЗ, компетентност " Кино и разгласи пропагандата и дезинформацията посредством подправени вести за тероризъм. Той приказва по тематиката по време на Политическата академия на Европейските консерватори и реформисти (ЕКР), която се организира в България.

,,Това, което ви поучавам да се пробвате да вършиме при голямото количество информация, което съществува, е да се пробвате да четете сред редовете, както беше преди 1989 година От информацията, която се популяризира в интернет, надали има и 25%, която да е вярна. Трябва да се научавате да различавате по кое време нещо е агитация и дезинформация. Някои настояват, че това било независимост. Според мен подправените вести са си терористичен акт. Аз пиша мнение за новините в интернет и за мен подправените вести в действителност са терористичен акт. Не е наложително да се опашеш с динамит и да се взривиш на някой площад, с цел да бъде единствено това тероризъм. Всички неща, които всяват боязън, ужас и суматоха, се назовават тероризъм. Много внимавайте какво четете и какво приемате за истина. Пълно е със странни осведомителни уеб сайтове, платени от разнородни формации'', разяснява Слабаков.

Тече жалка агитация. Едно време бабите викаха: "Казаха го по радиоточката, значи е правилно ". Минахме през равнището: "Казаха го по тв приемника, значи е правилно ". А в този момент сме на равнището: "Пише го в интернет ". Но в интернет написа куцо и сакато. Затова подхождайте с известна доза подозрение и проверявайте информация, преди да я приемете за 100 % истина. Старайте се да бъдете независими и да не се влияете от потока от подправени вести, който тече в тази нездрава осведомителна среда, съобщи още евродепутатът.

Политическата академия e проведена от сътрудника му евродепутат от политическата група на ЕКР и заместник-председател на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР