, евродепутат от групата на ЕКР, посъветва новия еврокомисар да

...
, евродепутат от групата на ЕКР, посъветва новия еврокомисар да
Коментари Харесай

Джамбазки със съвет към новия еврокомисар Илиана Иванова, коментира ще се кандидатира ли пак за евродепутат

, евродепутат от групата на ЕКР, посъветва новия еврокомисар да обръща внимание на българските ползи, а не да се води от извънредно наднационалния антинационален дневен ред в Европейска комисия, който работи против държавните интереси на страните членки.

Той разяснява пред и бедствията по нашето Черноморие: „ Това се повтаря всяка година, и никой нищо не трансформира. Когато застрояваш дерета, унищожаваш отточни места, когато презасторяваш, когато бетонираш и изсичаш дърветата, когато пристигна огромната вода, а тя идва в пик, който може да се планува. Всяка година се случват тези климатични феномени, само че хората и управляващите не се учат. “

„ Видяхте несъответстващата реакцията на министър-председателя, който посъветва хората да не влизат в морето “, добави той.

„ Всичко е въпрос на организация, образование на избавителните служби, авансово наблюдаване на секторите от сериозната инфраструктура, които могат да бъдат изумени от тези бедствия. Има експерти, които могат да бъдат потребни, само че при нас всичко става постфактум и несъответстващо “, безапелационен е евродепутатът.

Той разяснява и присъединилите се доброволци: „ Чест и поздравления за тези, които рискуват живота си. Но в края на краищата има отговорности на службите на държавно равнище, не може да се разчита единствено на доброволчество. “

„ Политическата работа в никакъв случай няма да свърши. Задача ще продължи да бъде защитаването на националните тематики – преди всичко тази, обвързвана с българската енергетика, превоз, бизнесмени, производители; второ – отбраната на правата на сънародниците ни отвън нашите настоящи граници. Не може да се каже, че тези неща са свършени, тъй като те в никакъв случай не свършват.

Той акцентира, че е рано да се каже дали ще се кандидатира.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР