EVN Топлофикация започна подготовка за следващия отоплителен сезон - 2017/18

...
EVN Топлофикация започна подготовка за следващия отоплителен сезон - 2017/18
Коментари Харесай

EVN: Ремонтите по сградните инсталации до 30 септември

EVN Топлофикация стартира подготовка за идващия отоплителен сезон - 2017/18 година В тази връзка е належащо клиентите на сдружението да приключат с осъществяването на поправки по сградните съоръжения най-късно до 30 септември 2017 година След тази дата стартира поетапна инспекция за подготвеност на вътрешните отоплителни съоръжения (ВОИ) на постройките за старт на отоплителен сезон.

В случай на продължаващи ремонтни действия, умоляваме клиентите да ни осведомят с слагане на известие на вратата на абонатната станция в постройката или посредством позвъняване на денонощен телефон 0700 1 7898. Целта е да се избегнат възможни течове при запълване на вътрешната апаратура. Дружеството обръща внимание, че за предотвратяване от разяждане или механични повреди вътрешните отоплителни съоръжения (ВОИ) са цялостни с топлоносител целогодишно. Инсталацията се дренира само и единствено при положение на повреда или при категорично документално заявление от клиент за осъществяване на ремонтни действия.

Готовността за запълване на ВОИ след приключването на ремонта се заявява в EVN Офис в Пловдив посредством подаване на заявление, подписано от упълномощеното лице

Основни преимущества на централното топлоснабдяване:
• Не се изисква годишна поддръжка и обслужване от страна на клиента
• Отопление и топла вода в едно: наред с отоплението на своя парцел, клиентът може да употребява и битова гореща вода 24 часа в денонощието. По този метод не е належащо да се закупува спомагателни уреди (бойлери) за загряване на вода, които изискват поддръжка.
• Използването на топлоенергия за отопление и топла вода не натоварва в допълнение вътрешните ел. съоръжения в здания етажна благосъстоятелност, които са проектирани и построени с централно отопление.
• Домашен уют и комфорт: реализира се равномерна и удобна температура в целия парцел и цялата постройка.
• Удобство и непорочност в дома: отоплителните тела не отделят прахуляк, пушек и нездравословни частици и резервират дома чист.
• Сигурно и безвредно за прилагане: отоплителните тела в дома и оборудванията в постройката не носят риск от експлоадиране или запалване и са безвредни. Могат да бъдат ръководени даже от дете.
• Сигурност на доставките и през най-студените зимни месеци.
• Чист въздух и околна среда: EVN Топлофикация не отделя във въздуха на гр. Пловдив нездравословни субстанции като серни оксиди, прахуляк (фини прахови частици) и диоксини.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР