Евгений Петрович Цветков в публикацията си Щастливи сънища предлага напълно

...
Евгений Петрович Цветков в публикацията си Щастливи сънища предлага напълно
Коментари Харесай

Съновник на Цветков - с какво се различава от останалите

Евгений Петрович Цветков в обявата си Щастливи сънища предлага изцяло нова техника, за разлика от всички останали.

Съновникът е формиран със специфичен креативен метод.

Основни характерности на съновника на Цветков

В него има разделяне на всички сънища в следните 2 съществени категории: безсмислени сънища и оракулски сънища.

Безсмислените сънища са просто психически звук - бързо се изтриват от паметта.

Пророческите сънища са от огромно значение за ориста на човек.

Друга значима характерност на съновника на Цветков е, че той е оптимално приспособен към славянската просвета. Следователно хората, живеещи на територията на страните със славянската просвета, могат сполучливо да го употребяват. Това е значимо, тъй като умствените настройки въздействат върху сънищата и метода, по който ги възприемате.

Процесът на пояснение на всеки сън е малко изобретение, тип изкуство, признание.

Цветков учи природата на нощните сънища повече от 25 години.

Той стигна до извода, че в действителност е допустимо всеки човек да се научи по какъв начин да пояснява сънищата и да извлича смисъл от тях.

Вярно, това не е лесна и сложна задача.

Авторът на обявата счита, че би трябвало да се обърне особено внимание на най-ярките и запаметяващи се сънища, в които човек изпитва ярки страсти, те остават в паметта за дълго време. Именно в такива сънища се крие информация за бъдещето, скрити са разнообразни рекомендации и препоръки от висшите сили.

Тълкуването на сънищата съгласно съновника на Цветков за дами и мъже

 Съновник на Цветков

Има ли значение кой е видял съня - представител на по-силния или по-слабия пол? Може би в никакъв случай не сте си задавали този въпрос, само че би трябвало.

В по-голямата си част нежният пол демонстрира повече интерес към езотериката, мистиката и тълкуването на сънищата. Жените по природа са по-чувствителни от мъжете, имат по-развита вътрешен глас, осъзнават доста неща на подсъзнателно равнище.

Мъжете се отличават с рационалност, те се управляват от логическите закони в живота. Обикновено не помнят сънищата си. Но, въпреки това, доста известни мъже имаха съдбовни сънища, доста от които повлияха на цялата история на човечеството.

Пример са нощните сънища, упоменати в Библията - сънят на Яков за стълбата към небето. А американският президент Ейбрахам Линкълн (когато още не е политик) неведнъж сънува по какъв начин печели изборите. И, несъмнено, не би трябвало да забравяме известния химик Менделеев, който вижда насън известната таблица на детайлите в актуалната им форма.

Вижте още:

- Съновникът на Зигмунд Фройд;

- Китайски съновник.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР