Евгени Генев се тресе от страх и не смее да

...
Евгени Генев се тресе от страх и не смее да
Коментари Харесай

Евгени Генчев се тресе от страх! Скри се в миша дупка

Евгени Генев се тресе от боязън и не смее да се покаже в мрежата

Пианистът не качва никакви фотоси с половинката си, лимитирал е до най-малко и себе си да демонстрира в нега.

Той мощно се тревожел да не последва ориста на ерген номер едно Виктор Стоянов. Фитнес инструкторът щедро и напоително показваше любовта си с гаджето си Мария Тарашманова, с която към този момент се радели. Решението да се парясат взела инфлуенсърката, която обяснила, че ерген номер едно я задушавал с ревността си. А и тя не била подготвена за сериозна крачка, като дом и  деца, по тази причина се радва на свободата и пътува по света.

„ Досега съм качвал лимитирано количество фотоси от персоналния си живот. Не очаквайте да го направя в този момент “, разочарова почитателите си Евгени Генчев с това обръщение неотдавна.

Други обаче подозират, че не толкоз боязън от разлъка тормози къдрокоското. А обстоятелството, че към този момент не са дружно с победителката Виктория Георгиева. Манекенката сее отдала на единствената си любов- към кучетата и след края на шоуто отпрашила за родния Плевен. Евгени пък след „ Ергенът “ живеел в огромната си къща си в Пловдив, дружно с родителите си. Чак, откакто свършат и трите му концерта в Пловдив, Бургас и  Варна той щял да разкрие истината, съгласно клаузите на контракта. А тя била, че живее с редакторката Елена, доверяват близки до ерген номер две.

Тагове: Евгени Генчев Ергенът Виктор Стоянов Виктория Георгиева концерти Елена и Евгени Мария Тарашманова
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР