Евертън има желание да привлече Тио Уолкот през януари. Сам

...
Евертън има желание да привлече Тио Уолкот през януари. Сам
Коментари Харесай

Евертън прави опит да вземе Тио Уолкот

Евертън има предпочитание да притегли Тио Уолкот през януари. Сам Алърдайс е отправил питане за него. Уолкот през вчерашния ден изведе Арсенал с капитанската лента в срещата от Купата на Лигата против Уест Хам, извоювана от " артилеристите " с 1:0. Той обаче не е започвал като титуляр във Висшата лига този сезон и има контракт с клуба за още 18 месеца, като получава по 140 000 лири на седмица.

По-рано този месец Арсен Венгер съобщи, че няма желание да се разделя с 28-годишния футболист. Това обаче може да се промени, в случай че Тио изиска трансфер. Нападателят ще се замисли съществено над предлагането, защото фактът, че не играе постоянно, значи, че възможностите му да попадне в тима на Англия за международното състезание са минимални.

Алърдайс има предпочитание да притегли нападател през зимния трансферен прозорец и вижда Уолкот като атрактивен вид. Новият управител на Евертън ще получи сериозна сума за селекция, изключително след положителния старт, откакто записа четири победи и едно тъждество, откогато бе назначен.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР